• 20 Temmuz Urfa ( Yayında )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 9 ay, 3 gün, 13 saat, 2 dakika, 47 saniye önce

Maktayman’ın tertemiz boş kalıp bitirmesi gereken bir yarış. Çabukluğu son derece zayıflamış olan Gloin’i yanına almadan, kendi ortalamasıyla koşabilen bir Maktayman kazanacaktır, bankom.

 

Dördüncü ayak en hoşlanmadığım yer oldu, favoriyi geçmekte zorlanabiliriz, ama yarış gidişi ve yarış gördükten sonra geldikleri durum netleşmeyen taylardan ziyade Maktayman demek bence çok daha mantıklı.

 

Tabela son derece cazip bir yarış, plase tayların hemen hepsi iş yapacak yetenekteler, eleme yapacaksanız bu yarış düşüneceğiz son yer olmalı.

 

Gelelim son ayağa…

Karakartalım Doğu serüveninde sağlık durumu elverdiği ölçüde bence gayet iyi işler yapıyor. Son iki yarışını bu grubun bir üstü isimlerle koştu. Düzlüğün ortasına kadar son derece kolay gelebiliyorken yarışı koparamadığı yerde bırakıyor. Bugün mesafenin 1200’e düşmesi ve gurubn uygunlaşmasıyla Karakartalım’ın akıcı temposu avansınını ve temposunu sonuca dönüştürmesini kolaylaştıracaktır. Bence ya kazanır ya ikinci olur.

Dynamite Harmony aradan döndüğü yarışı iyi koşup sonra mesafesi dışına çıktı ki bence o yarışı bile kötü değil. Tekrar grubuna ve mesfesine dönmesiyle bugün çok daha diri ve etkili bir performans yapacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak Maktayman yarışında sorun yaşamazsak bence elimizde enfes bir kurgu var, şans yanımız olsun.

 

1.Ayak: 5,6,2,3,4,7,10,11

2.Ayak: 10,4,5,6,1,3

3.Ayak: 2 ( Maktayman )

4.Ayak: 5,2,1,4,3

5.Ayak: 1,5,9,6

6.Ayak: 5,11


Cengiz Gürbüz