• 21 Ağustos Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 7 ay, 4 hafta, 2 gün, 4 saat, 6 dakika, 10 saniye önce

Ankara’da kapalı hali aşağı yukarı belli; fakat tek yazımı zor yarışlar var. Programı Rabatto taşıyor, son yarışı gayet parlak; ancak ben henüz bu kadar güvenmeyi doğru bulmuyorum. Oyun teksiz olup birinci ve dördüncü ayaklar üzerine kurulmuştur.

 

İlk ayakta sonucu dizilim belirleyecek. Alsafyam’a kendi halidne numra bırakılırsa sonuca çok yakın görünüyor. Kaizbert kızı Çeliknur ve Safiş tempoyu tehdit etme potansiyeli olan isimler. Yine de favorim Alsafyam’dır.

İdeal mesafesini yakalayan Balık Gözlüm, hızlı bir yarış olursa çok şanslıdır. Aralı ve tecrübesiz geldiği yarışta Şart-4 kazanıp devam yarışında da iyi görünen Kubat Kızı bu seviyelerde her zaman iddailı bir tay olup kesinlikle ihmal edilmemeli. Aysafyam’ın arkasına hızlı sprint karateri olan isimleri ekleyerek risk alabileceğimiz bir yarış. Üç at bende yeterlidir.

 

Rabatto’nun bence iyi rakipleri var. Time İs Now saf kalite bir tay ve hazırlamadan koşmayan bir ekürini elinde. Stiline çok uygun jokeyiyle şans verilmeli. Bu yarışa sıçrama yaparak gelen, mesafenin etkili iismleri Anus Mirabius ve Sinesipse, ufak bir performans eksikliğini değerlendirebielcek isimler. Paraya götürme hedefi gözetilerek ihmal edilmemeli.

 

Ardaşah ve Expectancy, jokeylerinin sakin binişi doğrultusudna yeterli görünüyor. Expectancy’ni bekleme opsiyonunun da olması bence bu ikiiliye güvenmemşizi sağlamalı. Halis’in idaresiyle Romolo – Ardaşah lütünün zayıfladığı yeri beklerse Ardaşah dışındaki seçenekler elenir.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 1,2,6

2.Ayak: 5,4,2,9,8,1,3

3.Ayak: 6,8,2,10

4.Ayak: 3,2

5.Ayak: 6,4,3

6.Ayak: 4,11,1,8


Cengiz Gürbüz