Üçüncü ayak Yurttay ekledim. Yarışın yavasligina uygun, çabuk hizlanabilen stiliyle tehlikeli olabilir.
Bursa’nın iki altılısı da cazip olmadığı için, eğer içinden çıkabilirsem Elazığ oyunu vermeyi düşünüyorum. 16:00, 17:00 civarı ilgilenenler takip edebilir.
Grubun üzerinde tecrübesi ve performansıyla Ellibeş favori olmayı hak ediyor. Lazer Kaizbert’in iyilerinden bir tanesi, mesafenin uzaması yarışa uyumunu kolaylaştıracaktır, Ellibeş’i zorlayabilir. Gelişen, tecrübesiyle, Özduran tayı Gümüşkuşak son tercihim.
The Last Legend’ı üç yaşlılığından beri orta mesafede çok beğeniyorum. Kurtellerin elindeki şu an en değerli İngiliz atı The Last Legend, Grup 1 koşsa sırıtmayacak potansiyeli var. Bugün Ildır Beyi’nde Gündüzeli’ni görünce anlamalıyız ki Ildır Beyi kaçıp, The Last Legend iki gidecek. Farklı potansiyeliyle rakibini geçeceğini düşünüyorum, bankom.
İkinci altılının ilk ayağında en çok Serracem’i beğendim. Kumda yetenekli atlar çıkarak bir kısrak sülalesine sahip, özellikle son yarışı artık Maiden seviyesine yeterliydi, cazip tekle başlamayı sevenler deneyebilir.
Handan Sultan, Uçan Kılıç, Tekmutlu rakipleri.
Gümbümbür’ün gerilemesi bence pistle alakalı değil, çimde de eski Gümbürgümbür’ü göreceğimizi sanmıyorum ama bu grupta yine mecbur ilk at yazcağız. Şükrü, boş kalabilir gibi görünüyor, öne gelerek yarış yapmayı deneyen sadece o var, Özcan da bunu kullanacaktır, mutlaka yazılmalı. Sonra Atmaca Beyi ve Kurtçabey.
Rhythm Dıvıne iki yaşlı bir tay ilk yarışında ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiydi. El oynatmadan 14 yapabilmek hayranlık uyandırıcı bir performans. Sertleşen gruba rağmen, Torok / Madam P çaprazlı Rhthym Dıvıne’ın yine kazanacağını düşünüyorum, bankom.
The World İs Yours, Red Rebel, Blue Power ve sert gruba rağmen, kumda zaman zaman anormal çıkışlar yapabilen Lady Falcon tabelayı kapatır.
Gruptan çok farklı Aykara – Kızgındemir ikilisi son ayak sıralamam.
Bol şanslar..
Birinci Altılı
1.Ayak: 7,4,3
2.Ayak: 5,2,6
3.Ayak: 4
İkinci Altılı
1.Ayak: 10,,7,5,4
2.Ayak: 4,2,7,1,3
3.Ayak: 1,8,2,3,6
4.Ayak: 5
5.Ayak: 1,5,4,6
6.Ayak: 1,2
Cengiz Gürbüz