• 21 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 8 ay, 5 gün, 8 saat, 53 dakika, 10 saniye önce

İki yarış önce, numarayı alamadığı halde çok iyi bir sentetik sınavı veren Akalp için bugün yarış gidişi daha uygun. Öne kolay düşecek, düzlüğe sermayeli gelip direnç koyabileceği bir mesafe, bitirmeye yakın olduğunu düşünüyorum. Rakipler Şenhan ve Montego.

 

Sınıf çim atları üreten bir annenin yavrusu Starlike son koşusunda yarış koşmaya adapte olduğunu hissettirdi. Gelişen tecrübesiyle favori Hemedan’a kesinlikle daha çok yaklaşacaktır, ben bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Tecrübesi, süratiyle Hemedan ilk rakibi. Şimdilik uzun sayılabilecek mesafeye rağmen kalitesiyle Mıa Prezıosa ve mesafe lehine görünen My Champıon daha sonra şans verdiğim isimler.

 

Stallion Falcon iki yarış sonra tempo yapabileceği şartlara kavuşuyor. İdareli gidebildiğinde biliyoruz ki bu atların hepsine hakim durumda. Padre Padrone’nin bu mesafeyi yapabileceğine inanmıyorum. Stallion Falcon net şekilde bankom.

 

Sürgüntay yarışını çok cazip bir tay kazanabilir. Son koşuya göre mesafe 200 metre kısalıyor ve bunu Sürgüntay’dan daha lehine kullanabilecek, 1600 yarışlarının belli noktasına kadar onunla başa baş kalabilmiş atlar var. Mümkün olduğunca şanslı olanların hepsi yazılmalıdır. Özellikle numaraya çıkacak at ciddi avantaj sağlayacak.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,5,6

2.Ayak: 7,3,11,5

3.Ayak: 1,7,2,3,6

4.Ayak: 4

5.Ayak: 3,6,1,2,7

6.Ayak: 3,5,4,1,,2,8


Cengiz Gürbüz