• 21 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 3 ay, 4 hafta, 1 gün, 7 saat, 43 dakika, 28 saniye önce

Adana’da bankom Gökbakırhan oldu. Kendisi 1200 metreyi diğer her mesafeden etkili koşuyor. Zira bir önceki 1200 metre yarışında Miss Petay gibi sezona en parlak başlangıcı yapan atlardan birini geçmeyi başarmıştı. Kendi sınıfı içinde oldukça etkili ve temiz bir sprinter. Eski gücünde görünmeyen, ancak düzlüğe kadar sürat yapabilen The Perfect Show ve yaş aldıkça sürati körelen Pastor ikilisinden bu mesafeyi fazla koşacağına inanıyorum, kurgumun bankosudur.

Oğuzboylu’nun kalabalık grup ve kısa mesafe birleşimini riske sokabildiğini unutmayalım.  Kadhan ve Aypars dolayısıyla yarışta sürat garanti görünüyor. Adana’da farklı koşan Mega Star, uzun süredir bulamadığı sürat arkasını bekleme şansını bu kez buluyor. İdeal mesafe ve jokey avantajlarını da ilave ederek en az Oğuzboylu kadar iddialı olmasını beklemeliyiz. Kervantay da kesinlikle ihmal edilmemeli.

Son yarışında oldukça formda ve istekli görünen Cülük’ün sonuca çok yakın olduğu bir yarış. İstikrar ve güç anlamında yarış hayatının en iyi dönemini yaşayan Deep Rise, ön gruptaki boşluğu değerlendirip numaraya çıkabilir veya öne çok yakın gidebilirse Cülük’e direnç gösterebilir. Islak pist lehine görünen Miss Me üçüncü ve son tercihim oldu.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 2 (Gökbakırhan)

2.Ayak: 5,2,6,4,9,8,1,10,3

3.Ayak: 4,5,3,2,6,7

4.Ayak: 4,3,9

5.Ayak: 6,1,7

6.Ayak: 3,1,4,7


Cengiz Gürbüz