• 21 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 3 ay, 4 hafta, 22 saat, 54 dakika, 55 saniye önce

Mega Star Adana kumunu çok iyi koştu. Son koşusunu fotoda kurtarmış görünse de, oraya kadar gelişi, yarışa istediği yerde hakim olabilmesi, belli noktalarda yarışı sürklase edecek tempoya çıkabilmesiyle ilk kez bir açık yarış atı gibi koştu. Bugün de aşağı yukarı aynı rakipler yanında kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum. Alternatif banko olarak değerlendirebilirsiniz zira Aynişan’ın bu atı geçebilmesi için kumu çimden daha iyi yapabilmesi lazım.

İşleri iyi görünen Aynişan ve ikisinin de eksik koşması durumunda gelebilecek tek isim görünen Eymenege ikilisiyle sağlam tutabiliriz.

 

Bankom Arayekyi. Adana sezonu başladığından beri bir türlü aradığı yarışı bulamadı. Arayekyi yarış gidişine çok bağımlı bir at. Kazanabilmesi için, grup ve mesafe göz etmeksizin istediği şekilde koşabilmeli. Son üç yarışında Nasibin, Batınhan gibi atlar Arayekyi’nin düzlükte öne çıkıp direnç koymasını engelledi. Bugün tamamen lehine bir yarış gidişi var, form olarak kötü durumda olmadığını düşünüyorum. Kumu ve mesafesi kaçabildiği zaman bu gruba yetecek düzeyde mevcut. Kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,3,8,2

2.Ayak: 5,3,2,,4,9

3.Ayak: 7,,10,4

4.Ayak: 4,2,1,,3,5

5.Ayak: 2 ( Arayekyi )

6.Ayak: 2,5,6,8,4


Cengiz Gürbüz