• 21 Aralık İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 4 ay, 4 gün, 13 saat, 17 dakika, 39 saniye önce

İstanbul’da dolu dolu bir program var, banko seçimi çok önemli. Olabildiğince ince eleyip sık dokumaya çalışarak kararımı ikinci ayakta Jimmy Jib’den yana kullandım.

Öncelikle Yüksek Uçuş İçin bir şeyler söyleyeyim. Bu tarz agf oranlarıyla koştuğu yarışların çoğunu kaybetti. Hedef yarışlar için güven vermiyor; boş kalacak, Bonjour El Samawi, inatçı karakterli, form yakalayan Aloysha ve geriden etkili gelebilecek Ferhal gibi az atlı yarış için Yüksek Uçuş’u zorlayabilecek atlar var. Düşük oyunlar için bir şey demiyorum ama sağlam kurgular bence yıkmayı denemeli.

 

Jımmy Jib; Kechice, Kaynarca gibi anne kanıyla performans yapabilmiş atların kardeşi. Son koşusunda nihayet elle tutulur bir şeyler gösterdi. Oğlum Kürşad gibi bu atlarla koşsa kesin kazanacak bir ata yakın koştu. Bugün gelişim göstereceği de düşünüyorum. Aksiyon yapısına uygun bir jokeyle koşacak.  Şöyle bir şey de var ki Atman ekürisi Satış Koşusu’na at yazmaktan çekinmeyen bir eküri. Yani tayın çok çok önemli sıkıntıları olduğunu düşünmüyorum. Bence bu tayların yanında tek olmayı hak ediyor, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,9,7,6,4,1,3,5,8

2.Ayak: 2 ( Jımmy Jib )

3.Ayak: 3,4

4.Ayak: 3,2,1,4,5

5.Ayak: 5,10,1,3,2,12

6.Ayak: 4,3,7,1,9,10


Cengiz Gürbüz