• 21 Eylül İstanbul ( YAYINDA, Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 2 gün, 23 saat, 52 dakika, 35 saniye önce

Son ayakta iki defa yazılan 4 lerden biri 6 Sinanlı olacak.

Son yüzde aniden kesen Mazlumzülfikar beklenildiği kadar olmasa da gelişim kaydediyor. Uğur Polat’ın sakin binişiyle bugün düzlüğe maksimum sermayeyle ve rakibi Bağrıyanık’dan daha avantajlı pozisyonda çıkacaktır. Daha önce geçildiği rakibinden rövanşı alacağını düşünüyorum, bankom.

Fearless Action rakibi bu kez Bold Boy değil Yamanlarbeyi. Bold Boy ciddiye alınmayıp aşırı boş kaldığı bir yarışta rakibini geçmişti. Bugün Bava Brao tempoya karışacaktır, Bold Boy’un bekleyerek bu sınıf  bir yarış kazanacağına inanmıyorum.

Onurluefe orijin yapısı itibarıyla mesafeci, koştukça gelişecek, güçlü bir tay. İkinci yarışında beklediğimden çok daha çabuk aşama kaydetti, dülüğün her yerinde arttıran görüntüsüyle, 1400’e uzyan mesafede çok daha etkili bir yarış bekliyorum. Rakipleri Deniz Köpüğü ve Kartal Kız.

The Last Romance’ın son yarışı beklenen ölçüde ezici değildi. Taylar geliştikçe kazanması zorlaşacak gibi görünüyor.  Ama bugün de grup çok uygun, geçilmesi yine zor. Shebeen’in ısrarı neticesinde beklemek durumunda kalırsa bir ihtimal zorlanabilir. Cazipleştirmek isteyenler için ilk  tercih Queen Of Proti olmalı. Annesi Transatlantic, Touch The Wold’un da annesi olan Number Ten kızı. Touch The Wolf ile çok benzer pedigrisi var, grubun diğer taylarıyla kıyaslandığında farklı ve The Last Romance seviyesine çıkması beklenebilecek bir potansiyel taşıyor, yarışını merkala bekliyorum. Bu tip yarışları çok iyi okuyan jokeyi ve kısa çim yeteneğiyle Zillion da yazılabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6

2.Ayak: 1,5,3,10,8,2,4,7

3.Ayak: 3,8

4.Ayak: 5,2,4

5.Ayak: 9,6,10

6.Ayak: 2,12,5,6,14,7,4,1

 
Cengiz Gürbüz