• 21 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 6 gün, 19 saat, 25 dakika, 12 saniye önce
İstanbul ilk altılı için Gözyaşı Gecesi ve Northern West bankolarım. Şablon yetişmeyebilir, en azından tekleri değerlendirebilirsiniz.


İkinci ayak üçlü İngiliz Maiden’da çok zayıf ve hazır olmayan taylar var. Vasat bir Luxor olmasına rağmen Kalkandere hem hazırlığı hem grubun bir tık önünde performansıyla çok çok şanslıdır. Yarışı değerlendirirken ‘’ Kalkandere’yi kim geçebilir’’ şeklinde bir yön belirledim, gözüme en çok Silahşör takıldı. Annesi Iguassu Mavi Sema’nın kızı ve kızına da en azından eşgal olarak kendi özeliklerini vermiş görünüyor. Silahşör tip olarak tam bir Mavi Sema yavrusu. Babası da Bin Ajwaad ve neredeyse Salvatore ile aynı pedigriye sahip ama onun kadar geniş bir at değil. Fena olmayan ilk yarışının üzerine koyacağını ve iyi bir yarış koşacağını düşünüyorum, iki at ufaltmak için yeterlidir.

Lady Rüya, Ateşün Rüzgarı ve Monday Rush geniş tutanlar için tam sıralamam.

 

Son ayakta Özün’ü çok tutuyordum, bana göre harika bir kısa kum pedigrisi var ama maalesef yarıştan çıktı. Normalde, son ayak Özün – Boğaçhan şeklinde geçip, ikinci ayağı da iki at bırakarak teksiz bir oyun çıkarmıştım ama bence Boğaçhan rakipsiz kaldı. Grubun iyi taylarına göre çok hazır olması ve mesafenin de 1500’e çıkmasıyla bu gruba kaybedeceğini hiç sanmıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,3,9,2,1

2.Ayak: 5,10,,13,2,8

3.Ayak: 11,5,3,9,2

4.Ayak: 4,7,3,2

5.Ayak: 4,12,8,3

6.Ayak: 3

 
Cengiz Gürbüz