• 21 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 1 ay, 2 gün, 10 saat, 5 dakika, 12 saniye önce

İlk ayakta sürekli birbiriyle koşan atlar için bu kez mesafe değişkeni söz konusu. Uzayan mesafe bazı atları ön plana çıkarmamızı sağlayabilir.

Özgenağa son koşusunu kazanırken oldukça istekli ve gruba hakim göründü.  Formdayken bu grupta her zaman kazanmaya koşabilen bir at, favorimdir. Ara dönüşü iki yarışı da tatminkar Derdiyok, kendini sıkmadan düzlüğü bekleyebilmesiyle, son iki yüz metrede şekillenecek yarışta söz sahibi olur görünüyor, ikinci şansı ona verdim. Birkaç yarıştır kazanacak gibi gelip kaybeden Beyaz Adam, kilo avantajı, Kaçmaz faktörü ve mesafeyle birlikte bu kez bitiricilik yapabilir. Bu sezon mesafe aralığını uzatabilmeye başlayan Canseklavi’nin Kocaeli yarışı ölçü alınmamalı. Mesafeye sorunsuz şekilde uyum sağladığını düşünürsek uygun grupta etkili olacaktır.

Etkili bir Berksoy kalitesi taşıyan Soydere, kısalan mesafede bu gruba karşı tartışmasız favori olup banko tercihimdir.

Fırat Ateşi bildiğiniz gibi son koşusunda bankomuzdu. Son yüz metre hariç beklediğim her şeyi sahaya koydu. Yarış görme avantajıyla bu kez düzlüğün her yerinde daha aktif koşacaktır, favorim. Aynı yarışta Romolo ve Karabayırlı’nın performansı da oldukça iyiydi, bu ikili de ihmal edilmemeli. Ters mesafede dikkat çekici bir yarışla çim sezonuna başlayan Yarış Beyi, son ayağın sürpriz pozisyonunda iş yapabilecek yegane ismidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,9,8,11

2.Ayak: 9,8,2,1,4,12,6

3.Ayak: 5,1,2,3,4,6

4.Ayak: 1,2,3,4,6

5.Ayak: 4 ( Soydere )

6.Ayak: 4,2,1,11


Cengiz Gürbüz