• 21 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 3 gün, 15 saat, 56 dakika, 11 saniye önce

Funny Familliar galop tadında, gelişimi için doğru yarışlarla klasiklere hazırlanıyor.  Aynı kolaylıkta bir yarış daha kazanacağını düşünüyorum, bankom Funny Familliar.

 

Sahip değiştiren Paix hiç ara vermemiş gibi kaldığı yerden devam etti.  Sinyor Şamil’e göre yavaş giden alt grup yarışlarında daha güvenilir bir stile sahip. Önceliği Paix’e ye vermekle birlikte kalitesiyle Sinyor Şamil’i de yazıp risk almıyorum.

 

Kaynarca ve Talip Can 1400 üstü sorun yaşayacak görüntüye sahipler. Astrakhan’ın oğlu, Kechice’in anne kardeşi olmasıyla Kaynarca uzun için sabıkalı referanslara sahip. Eşgal ve aksiyon yapısı olarak da beklentiye uyduğu için 1500 performansının problemli olacağını düşünebiliriz

Kralsın olmasaydı belki Talip Can boş kalır diye bir tereddüt yaşayabilirdim ama hem 1500 hem bekleme yapacak zorunda olması Kaynarca iler beraber Talip Can’ı da Flash Step’in gerisine almama neden oldu.

Flash Step işi sadece Torok’a bırakmayan, annenin de işin içinde olduğu bir mesafe kalitesine sahip. Kocaeli’de 1200 kazanırken şahane göründü, pistine ve etkisini arttıracağı mesafeye dönmesiyle yarışın net favorisi.

İlk yarışında starta girmeyen Fıre And Smoke için Kurtellerin en iyi tayı olduğu söyleniyordu. Yüzeysel bir araştırmayla uluslararası ölçekte Listed seviyeli orijini olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz, az koşup kariyer yapabilmiş annelere sahip. İyi tayların mesafe problemli olmasıyla ilk yarışında iyi bir sonuç alabilir. Aradan sonraki yarışında hazır görünen, süratli piste yatkın pedigrili Mc Gregor ve sentetiğe iyice ısınan, boş kalabilme avantajını kullanabileceği bir mesafeye çıkan Kralsın sonraki tercihlerim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4

2.Ayak: 10,14,1,5,6,8,2,3,4

3.Ayak: 3,1

4.Ayak: 3,4,,6,5

5.Ayak: 1,2,9,6,5,8

6.Ayak: 8,1,6,7,10

 
Cengiz Gürbüz