• 21 Mart Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 3 gün, 4 saat, 42 dakika, 56 saniye önce

Yedilide More Than A Game 1800’de Yıldızhan Star’ı geçmeli, bankom.

 

Armageddon bankosuyla Kocaeli’ye başlıyorum. Armageddon bu zayıf dişilerden mesafeye daha yatkın olması ve ilk iki yarış performansıyla ayrılıyor. Son koşusunda dışındaki atın iki defa çok kötü kapatmasıyla yarış yapamadan enseye basmak zorunda kaldı, sermayesi vardı ve kapanmasaydı eğer en azından dördüncü olan Black Adler’e dayanacak kadar koşacağını düşünüyorum ki o yarış da bu gruba yeterlidir.

Rakiplerine bakalım, Bambino Girl’ün ancak düzlüğü önde görecek kadar gücü var, sonrası yok, 1700’ü şu haliyle bitirmesi mümkün değil. En çok Dark Queen’den çekiniyorum ama hem son yarışları bozuk hem de Armageddon bence 1700’e daha yatkın. Binnaz ve Armageddon’u 1700 eksenli kıyaslarsak Armageddon tartışmasız önde, Yiğidin Kızı vasat bir tay, Ashraqa’nın 1700’ü de kaba kumu da sevmeyeceğini düşünüyorum ama kumaşı olan bir tay, yüzde yüz içime sindiğini söyleyemem, biraz sezgilerime güvenerek risk alıp eledim.

Sonuç olarak Armageddon’un bu çok zayıf grubu, mesafeye uyumu ve önde kolay yer tutup yürütebilen yapısıyla geçmesini bekliyorum, bankom.

 

Penguen ve Fato Ana’nın 1200 performansı grubun önünde, Double Steel’i Cankuzey çok erken sıkıştırmazsa onun da mesafe performansı bu ikilinin altında değil. Ufaltmak için üç at yeterlidir.

Sonra Cankuzey ve Lady Hunters.

 

Tovin’i Adalson ve Burundi ikilisi bozabilir, beklediği zaman hiç güven vermiyor. Lord Of Bosporus mutlaka yazılmalıdır, kaba kum yeteneği grubun üzerinde. Sigortası Oasis ve Timsal ama misliler için iki at yeterlidir.

 

Gökbakır Ruat’ı çok erken bozunca Başkaynak Ruat ile hiç uğraşmadan çok kolay kazandı. Başkaynak zaten ön grubun süratli olduğu dişine göre gruplarda, sert kısa sprintiyle çok kolay kazanabiliyor. Bugün de Gökbakır yerine Borbore var, Ruat’ın kolay kaçma şansı yok ve yarış Başkaynak için yine çok uygun. İkinci tek veya Armageddon’un gelmemesi durumunda beşli bankosu için önerim Başkaynak.

Sibiryalı ve geri gitmiş görünse de gününde olduğu zaman Atasoy’u geçebilen pis yapısıyla Aynatınaz rakipleri.

 

Gızem Lıon’a 1700’ün biraz uzun gelebileceğini düşünüyorum, bu atlardan farklı olsa da uzunda zorlanabilecek pedigrisi var ve henüz çok tecrübesiz.

Lhazareen, Yıldırım Kız ve Cena Munzur da yazıp sağlam geçmek tercihim.

 

Ahmin çıkarsa uzak kazanır, tercih sizin. Ben yerim olduğu için sağlama alıp Özbilgin ve Peksoyunoğlu da yazıyorum, hatta starttan çıkarsa diyerek Bacaksiz ile de bir deneme yapılabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 1,3,2,,7,8

3.Ayak: 4,1,,3,2

4.Ayak: 3,,5,2

5.Ayak: 5,6,8,1

6.Ayak: 1,2,3,4

 
Misli

1 / 1,3,2 / 4,1 / 3 / 5,6,8,1 / 1

Cengiz Gürbüz