• 21 Nisan Ankara ( Duzeltme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 gün, 16 saat, 35 dakika, 14 saniye önce

Taşralı ve Mahaybar arasında numara hatası düzeltildi.


Civanım
rakip kim olursa olsun yaşıtlarıyla koşacağı bütün 1400 yarışların içine olmayı başarabielcek yeteneğe sahip bir tay. Kumda bile gidebilmesi atın yarışma isteiğini ve biraz da Vıctory Gallop etkisini gösteriyor. İdeal koşullarına ve jokeyine kavuştuğu bu yarışta, çok uygun grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.

 

Yarışın sürati Özpar’ı rahatsız edecektir, beklediği zaman çok güvenilir bir at değil.  Mahaybar, Akustik, Karacagüzeli üçlüsünden en az ikisinin öne ısrar edeceğii düşünüyorum.

Aradan iyi bir yarışla dönen Taşralı istikrarlı şekilde sahada kalabildiği sürece güçlü bir arap sptirnteri olacak. Özpar’ın tempo dezavantajında yarışın bir numaralı ismi Taşralı. Bir türlü kazanacak akıcılığı gösteremese de çim yarışını kuma göre biraz daha etkili bulduğum Bayçınar’a da şans verelim.

Çok geniş oynayanlar veye beşli tercih edenler Arembo’yu da ilave edebilir.

 

Ön grup yarışı yapan her atı zorlayan Kızılhan bugün de Denizim için tehdit edici görünüyor. Ahmet Çelik son yarışında yaptığı gibi direkt öne çıkmayı hedeflerse Kızılhan’ın ısrarıyla tempo kendiliğinden yükselecek. Kızılhan’a dikkat ederek koşup dibine yatarsa bu sefer de Kızılhan’ın direnci Denizim’i zorlayacaktır.  '' Kızılhan hala direniyor '' cümlesini uzun süre duyabiliriz. Her iki senaryoda da Denizim’in Kızılhan’dan kurtulmasının zor olduğu, son iki yüzü Enderefe ve Yükselim’e açık hale gelebilecek bir yarış.

Az atla geçmek durumunda olanlar Denizim ve Enderefe ile risk alabilir. Sonra Yükselim, Kızılhan.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,7,2,8,1

2.Ayak: 7

3.Ayak: 1,6,3,,,4

4.Ayak: 3,6,,5,1

5.Ayak: 6,5,2,3

6.Ayak: 13,11,7,9,2,1,10,12,14

 
Cengiz Gürbüz