• 21 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 11 ay, 4 hafta, 15 saat, 10 dakika, 6 saniye önce

Angel Of Death’nin Gazi şansı hakkında net fikir verecek bir koşu. Uygun grupla koşacak, kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum ama bence 1900’den sonrası uzun gelecek. Angel Of Death’a göre daha iyi yer tutabilen Akgün bu şekilde sonuca gitmeye çalışacak, kazanabilir. Müthiş bir yarışla Maiden’dan çıkan Baldemar mesafeyi de yapacak görünüyor. Son yarışı gibi değil de biraz daha idareli koşarsa gücü hakkında net fikir edinebileceğiz. İlgi çekici bir tay, yazılmalıdır. Benzer şeyler Lewandowski için de geçerli. Orijin güzeli bir tay, uzun sprint yeteneği var. Yamanlarbeyi son tercihim.

Kararlıtay, Özhaber’in Doskading kızından verdiği bir tay. Doskading yabancı menşeli bir kısrak ve yavrularının fizikli olması en belirgin özelliği. Güçlü de at veriyor, ilk aklıma gelen Sungurberk. Özhaber’in süratiyle birlikte ortaya etkili bir tay çıkacağını düşünüyorum, favorim.  Son işinde çok iyi görünen, Torosdağı’nın öz kardeşi Gündoğdu da dikkate alınmalıdır, eşgal tam bir Kaizbert. İki taydan biriyle sonuca gidebileceğimizi düşünüyorum.

Bankom tabelada Ezelim. İzmir’de, koştuğu dönemin en hızlı kum atlarından biri olan Volga Kızı’nın anne kardeşi.  Anne Gülboz Kaizbert’in tam aradığı, çok uyumlu olduğu bir kısrak tarzına sahip. İç pistte yaptığı 600/40 sonu 26 işinde şahane görünüyordu. Dişi grubuyla başlıyor, her şey lehine, kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,3,9,5,2,6

2.Ayak: 3,1,4,8,15

3.Ayak: 6,5

4.Ayak: 7,5,9,1

5.Ayak: 3

6.Ayak: 2,9,6,7,8,4,3


Cengiz Gürbüz