• 21 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 2 ay, 1 hafta, 4 saat, 49 dakika, 30 saniye önce

Spırıt Of Sky’ın bu taylardan farklı yeteneği var ve bence kumda daha iyi koşacak. İşleri biraz daha fala olsaydı tek yazacaktım ama hazır ve çabukluk yapabilen rakipler yanında şimdilik biraz riskli duruyor.

Rakipleri Bumble Bee, Filibya, Pinky Pie ve Ya Hochy.

Spırıt Of The Sky’ı tek yazmamak açıkçası biraz hevesim kırıyor ama yarışa ve programa objektif bakıldığında hali hazırda tercih ettiğim banko bana daha sağlam göründü. İmkanı olanlar Sprıt Of Sky bankolu bir şablon kurup Panchamahal’i yıkabilir zira şablon ölçüsü iki farklı kurguya da imkan tanıyor.

 

Gözü rahatsız eden bir kilo farkı olsa da Panchmahal’in bu grupla arasında geliştirdiği farka inanıyorum, tek yazacağım. Bankom.

 

Mega Star, Yağmuz Gözlü rövanşında, Yağmur Gözlü’nün yarışına tek seferlik bir perofrmans gibi bakmıyorum. Orijin potansiyeli itibarıyla bu tip çıkışlara müsait bir tay. Dolayısıyla bugün yine ciddi rakip olması sürpriz değil. Ayrıca Mega Star’ın Altındere ile numara mücadelesi verdiği her yarış, grubun kalitesine bağlı olmak üzere tehlikeye açıktır. Eymenege plase, Tekfordteyfik bomba.

Bol şanslar..

 

 

1.Ayak: 7,,4,2,6,10

2.Ayak: 1 ( Panchmahal )

3.Ayak: 4,7,2,6

4.Ayak: 2,6

5.Ayak: 7,5,2,4

6.Ayak: 6,9,5,,3,7

 
Cengiz Gürbüz