• 21 Ocak Adana ( Güncelleme 2 )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 4 hafta, 1 gün, 8 saat, 33 dakika önce

Kumu eksik olsa da, üçüncü ayağa bu kadar yazmışken Hafo da ilave edilmeli. Kendisiyle pek olumlu anılarım yok, bir yenisini daha yaşamak istemiyorum.


İkini ayakta, işleri hakikaten berbat olan Alasulu yerine, emsafeci pedigrisiyle Danişment yazdım.



İlk ayakta cazip bir şeyler aramama rağmen dört atın dışına çıkamadım. Moonbow süratiyle Soydan’dan numarayı alacaktır ama yarışın başında hızlı davranmak zorunda, sonrası için ne kadar sermayesi kalır soru işareti, yazılmalıdır. Great Master grubun en iyi yarışlarını koşuyor, kilo avantajına sahip, yarışın vasat isimlerinin tamamını Great Master’ın istikrarı karşısında eleyebiliriz. Hoy Hooy ve mesafesine dönen Canberkhan ikilisini de yazalım yeterlidir.

Udoh, Mountain Eagle ve American Sniper’ı mesafe dolayısıyla eledim.

 

Grubun en yetenekli ismi pedigri ve ilk iki yarışındaki süratiyle Akustik gibi görünüyor. Ama ilk yarışındaki start problemini ikinci yarışında artırarak devam ettirmesi hoş değil, düzgün çıkacağını bilsem kesinlikle tek yazacağım ama bu şartlarda ilk at önermekle yetinmek durumundayım. Yavuzefe’ye son koşusunda bir şeyler oldu, kantarmayla ilgili bir sorun yaşamış olabilir, jokeyi teşvik yapmakta zorlandı. Fena bir tay değil, düzlüğe kadar sabırlı olabilirse çok etkili olacaktır. Ufaltmak için iki at yeterli görülebilir.

Terübesiyle Ortadoğu, vasat işlerine rağmen kumcu pedigrisi ve grubun uygunluğuyla Alasulu sonraki tercihlerim.

 

Talia Hanım çok sık koşmaya başlasa da süratini ve istikrarını korumaya devam ediyor. İdeal mesafesinde ve boş kalabileceği yarışta kesinlikle ilk şans Talia Hanım’ın. 

Vıctory Promise, Vavendu ve keyfi yerindeyse grubun üstünde kalitesiyle Yolanda ile yarışı kapamış oluruz.

 

Aşemez ve Firikya arasına bu sefer at gireceğini sanmıyorum. Dizdar Bey’in Kocakaya’nın tempoyu Dizdar Bey’in yarış karakterine çok uygun şekilde kullanarak Aşemez’i geçtiği son yarışını bu mesafede yapabilmesi zor, eledim.

 

Adana programının en doğru banko tercihi kağıt üzerinde kesinlikle Berzanağa. Grubun tamamına hakim durumda, mesafenin uygunluğu ve gelişen tecrübesiyle kazanacağını düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1,5,4

2.Ayak: 1,8,,6,3

3.Ayak: 6,1,7,8,2

4.Ayak: 1,5

5.Ayak: 8,7,6,10,1,4,3

6.Ayak: 2


Cengiz Gürbüz