• 21 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 3 ay, 5 gün, 7 saat, 38 saniye önce

Sınıfını yeniden yakalayan Last Chance Lady, gününde olduğu zaman bu mesafede ekstra işler yapabilen Nikki Run ve en iyi mesafesini bulan See You Soon arasında sonuçlanan bir yarış olmasını bekliyorum.

Kısa aranın ardından dereceli bir galopla gelen Toramankaya, bilinen kalitesiyle sonuca yakın görünüyor. Pedigri yapısıyla dörtlü dönem farklı bir Boraks beklemeliyiz. Geçen yıl İzmir kum performansı fena değildi. Uzayan mesafeyle birlikte söz konusu gelişimini göz önünde bulundurmalıyız. Toramankaya’nın biraz da eksik koşması durumunda devreye girebilecek en güçlü isim olduğunu düşünüyorum. Bomba Çelikcan.

Azfar numarayı temiz biçimde alabildiği son yarışında iyi bir rakibi geride bıraktı. Bugün öne düşme konusunda aynı konforu yakalayamayabilir; fakat yine de favoridir. Aynı yarışın üçüncüsü Very Special, düzlük ortalarına doğru rakibine tehdit edici biçimde yaklaşmayı başardı. Azfar’ı erken yürüten bir gidişat gelişmesi durumunda bu kez daha iddialı bir rövanş koşabilir. İki atla kapalı tutuyorum.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 2,7,9

2.Ayak: 1,4,2

3.Ayak: 2,3,7

4.Ayak: 6,1,3

5.Ayak: 1,2

6.Ayak: 2,1,4,10


Cengiz Gürbüz