• 21 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 4 gün, 7 saat, 10 dakika, 53 saniye önce
Satış Koşusu'nda mecburen! beklemek zorunda kalınca çok daha etkili olan Red Kit'in iyi durumda olduğunda kum yeteneği bu grubun üzerinde. Aşağı yukarı aynı rakiplerle koşacak, aprantisinin yer tutuşuna çok fazla güvenmiyordum ama iki starttan çıktığı için kendiliğinden bariyeri bulacaktır. Gökhan Gökçe kadar net bir bekleme yapamasa bile bu grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom Red Kit.
 
El Fuego ilk kez bu kadar boş kalacak gibi görünüyor, Erendira, Maraz Han gibi rakipler bugün yok. Rakip yazanlar önce El Fuego'yu tercihlemeli. Red Kit tercihimin sebebi El Fuego'nun boş kalıp yarış içinde çok kolay aksa bile düzlükte avans yapamaması. Yani atın kendiliğinden bir sürati var ama biraz daha artırması istenince sadece bunu belli bir süre daha koruyabiliyor, yarış çalabilme özelliği olmadığı için son yüzde bile olsa Red Kit'e yakalanacağını düşünüyorum.
 
 
 
Yılmabaşar ve Saadın Gücü bu kadar abartı Agf farkı varken ayrılmamalı, aralarındaki ne açılan ne kapanan bir boyluk fark Agf tablosuna orantısız yansımış.
 
 
 
Alternatif tek olarak Kaya Logosu'nu önereceğim. 1200'de grubunu bulduğu zaman çok güvenilir bir tay, Stonehenge'ye oranla daha net bir 1200 atı olduğunu düşünüyorum. Tecrübe farkını da hesaba katarak Kaya Logosu risk edilebilir.
 
Stonehenge ve çok daha sonra Yazlalı düşünülebilir.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 4,6,3,1,2,8,7,10,12
 
2.Ayak: 5
 
3.Ayak: 6,5,2,1
 
4.Ayak: 3,1
 
5.Ayak: 1,,3,,2
 
6.Ayak: 6,13,16,3,12



Cengiz Gürbüz