• 21 Temmuz Ankara

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 9 ay, 4 gün, 8 saat, 7 dakika, 43 saniye önce

Ankara’da bir iki kilit yarış ( Akgün ve tabela eküriler ) beklenti dışına çıkarsa para verebilecek bir program var.

 

Alyayla mükemmel durumda, bu formu yakaladığı zaman özellikle Ankara kumunda müthiş tempolar yakalayıp devam ettirebiliyor. 

Antrenör ekürisi Boztepebeyi – Oğlumrecep ikilisinden Oğlumrecep, Alyayla’yı sıkıştırmak istese bile ben bu mesafede kaybetmeyeceğini düşünüyorum, iki altılı için de bankomdur.

 

Dördüncü ayak günün bence tuzak yarışı. Fırtınalı Deniz, başarılı ilk yarışı ve Oğuzboylu gibi bir atın anne kardeşi olmasıyla net bir agf yakalamış. Fakat bugün öne düşmesi sorunlu olabilir, son derece süratli ve kumcu bir pedigriye sahip Fındık Kurdu tempoyu zorlayacaktır. Ceyda Hatun banko önerdiğim kum yarışında beklentimin çok altında kalıp çimde çok kolay kazandı. Kuma daha yatkın bir pedigrisi olup bu değişimi bana enteresan geldi. Yarış görüp değişti diyemiyorum, kumda adım atmamıştı. Yine de kesin yazılmalıdır. Grubun bekleyebilen en iyi ismi Ayza Hanım, babasının kumda iyi bir başlangıç yapmasıyla unutulmamalı.

 

Tabelada Praise – Scepter ekürileri çok şanslı olmakla birlikte sürpriz sonu çıkarabilecke taylar da var. Hell Storm ilk yarışının start çıkışı bocalamasına rağmen devamında şahane koştu. Tercihli çekip işi garantiye almışlar. Başladıktan sonra sürati var, ön tarafa doldurup ekürileri ciddi anlamda tehdit edecektir. Merve Ana’nın kum yarışı kesinlikle ölçü değildir, çok iyi bir çim orijini ve göz dolduran bir fiziği var, mutlaka yazılmalı. Church Pictures yavrusu Still Winner’dan da gelişen tecrübesiyle sürpriz gelebilir.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 1,3,4

2.Ayak: 4,1

3.Ayak: 2,1,3,4

4.Ayak: 7,4,1,6

5.Ayak: 3 ( Alyayla )

6.Ayak: 4,5,1,2,6,7,9

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 7,4,1,6

2.Ayak: 3 ( Alyayla )

3.Ayak: 4,5,1,2,6,7,9

4.Ayak: 1,2,8,5

5.Ayak: 4,8,9,10

6.Ayak: 8,2,6,9,1,3


Cengiz Gürbüz