• 21 Temmuz İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 4 gün, 2 saat, 32 dakika, 19 saniye önce

Hatche nihayet istediği mesafeyi, geçebileceği bir grupta buldu, bekleme atlarının tamamına üstünlük sağlayacağını düşünüyorum. Kolay boş kalma imkanı olan Gına Montana tek rakibi. Grey Cloud’un gruba hakimiyetinden bahsetmeye gerek yok, kolay kazanacaktır. Sahipbey’in olası mesafe problemine karşı ( pek sanmıyorum ama ) Ünalamca’yı da yazarsak ilk altılının ilk üç ayağını yirmi dört kuruşa geçeceğimizi düşünüyorum, düşük bütçeyle oynayanlar İstanbul’un birinci altılısını şablonu hiç bozmadan yatırsınlar.

 

Nıck Nack, Burgonya ve Entertainment üçlüsüyle ikinci ayak kağıt üzerinde kapalıdır.

 

Üçüncü ayak Dişi Aslan, Aslanparçası ve bir ihtimal iyi çıkabilirse Barbel’ın varlığıyla süratli geçecektir. Aslanparçası önde kolay kalsa bile İstanbul’da herhangi bir yarışı kazanacak performansı yok. Dişi Aslan’ı ve Barbel’ı bozacak olması yarış gidişi açısından önemli bir detay. İki üç boy takılarak çıkan Barbel öne ısrar eden atın olmadığı yarışlarda doldurup kafaya çıkabiliyor ama Aslanparçası varken bunu yapması kolay değil, yaparsa da düzlük performansı eksilecektir. Dişi Aslan’ın kaçmadığı zaman şansını zayıf buluyorum.

Favorim Ağa Bakırtaş. Ankara performansı bu grup için gayet iyi ve sentetiği de koşacaktır. Yüzde bir çıkmasına aldanmayın, kesinlikle şansı var. Sonra Bloomy, Makaracı Çocuk, Ak Dıamond ve kalitesiyle Barbel.

 

Güngör Ağa bugün boş kalacak olsa bile eskisi gibi güven vermiyor. Tam mesafesine çıkan Büyük Ağa düzlük başında Güngör Ağa’nın üstüne yürüterek gruba direnebilir. Hosli ve Baybaşkan kapalısı için yazılmalı.

 

Ulukiz ve son yarışı anormal iyi olan Karacagüzeli’ni ayırmıyorum.

 

Yarışın çok yavaş gidecek görünmesi Cankurtbey ve Montego’nun şansını bence eşitlemiş durumda. Henüz bu seviye bir yarışı olmasa da zaman zaman gösterdiği çıkışlar ve son Bursa performansıyla Aksoyak’tan da iyi bir performans gelebilir, geniş tutanlar ihmal etmesin.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 1,6

2.Ayak: 7

3.Ayak: 3,4

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 5,9,2,4,6,7,12

2.Ayak: 1,9,3

3.Ayak: 11,3,7,1,2

4.Ayak: 1,3,2,4

5.Ayak: 2,4

6.Ayak: 3,1,,4


Cengiz Gürbüz