• 22 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 3 ay, 4 hafta, 16 saat, 6 dakika, 25 saniye önce

İlk bankom Kızkalesi Koşusu’nda Pastoral Senfoni. Grup içinde mesafe potansiyeli en güçlü isim. Emma faktörüyle kumu da yapacağını düşünüyorum,i en azından aşırı şekilde eksik koşmayacaktır ki bu bile bence Pastoral Senfoni’ye yetecek. Rakiplerinden Altın Kop biraz idareli gidince 1400’de kazanmayı başarmıştı ama bugün hem mesafe uzuyor hem de ilk kez bu denli güçlü bir iismle koşacak. Pastoral Senfoni kısmına dönersek; son yarışını kaybetmiş olsa bile bence o gün geçildiği Akgün’ün çim sınıfı bu grubun kumundan daha güçlüydü. Hopeful’un son yarışından iyisini yapabileceğini sanmıyorum. Hawking’e de son yarışında gördük ki bu mesafe net olara kuzun geliyor.

Bu şartlarda Pastoral Senfoni için tek soru işareti pistli alakalı. Burada da çıkış noktamız Emma olmalı, Emma’nın Vıctory Gallop’dan verdiği Kelesh saf bir kum atıydı. Bütün bunların sonucunda Pastoral Senfoni’ye güvenmeliyiz, bankom.

 

İlk yaırşında çok tutulan ve iyi erkeklerin yanında ezilmeyen Meleközge için bugün şartlar daha uygun.  Vasatı aşmamış ve Pedrum haricinde de aşması zor görünen dişilerle koşacak. Pedrum’un da hem arası var hem 1500 uzun. Sımpatica gibi etkili bir kum annesine sahip Meleközge’nin  bu tayların yanında sınıfını  göstereceğini düşünüyorum. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,4,5,3

2.Ayak: 7,6,8,4,1,2,3,10

3.Ayak: 7,6,1,2

4.Ayak: 6

5.Ayak: 8

6.Ayak: 6,2,3,9,14,5,1,7,13


Cengiz Gürbüz