• 22 Ekim Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 3 gün, 4 saat, 4 dakika, 41 saniye önce

Speedy Gunner’ın kardeşi Baba Hamit ilk yarışında viraj üzerinde dışa atılmasına rağmen – atılmasına diyorum çünkü içindeki atın ani yürümesi sonucu savruldu, attan kaynaklanan bir sıkıntı değil – harika koşarak ikinci oldu, kumaşını gösterdi, zayıf bir Maiden’a düşse tek yazacaktım ama Aşk Denizi gibi ayağına çabuk ve devam ettirebilen bir taya denk gelmiş, öncelik ikisinde. Luxor’un bu seviyeler için iyi bir anneden verdiği erkek tayı Demirbüken’i de geniş tutanlar yazabilir.

 

Mirzalağa son yarışını gruba hakim şekilde kazandı ama ben bu ata güvenemiyorum açıkçası, Mücbir, Küçük Demirkırım ve Boztepebeyi üçlüsünü de yazıyorum.

 

Banko tercihimi Diandra’dan yana kullanıyorum, Diandra müthiş potansiyelli bir kısrak sülalesine sahip. Vıctory Demo’dan gelen Vıctorys Dream, Royal Vıctory ve Air Born gibi üç tane açık yarış atını verebilmiş çok kıymetli bir sülale. Diandra da ilk yarışında yapı ve performans itibarıyla tamamen bu sülalenin ürünü olduğunu gösterdi, bir kez daha kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

Kafamdaki tek tereddüt yarış başı biraz ağır kalması, çabukluk yapamıyor ve iyi yer tutamazsa sıkıntı olabilir ama grupta bunu değerlendirebilecek üst düzey bir tay yok. Bir şekilde kalitesiyle kazanacağını düşünüyorum.

 

Kalantor’un boş kalacağına emin olsam bu mesafede ve grupta kesinlikle tek yazacaktım ama Pirsüs Beyi’nden çekiniyorum. Tam mesafesine çıkan Ormancı Dayı, kalitesiyle Esanadolu ve tekrar çime dönen Vicdansız  üçlüsü rakip önerilerim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,6,4

2.Ayak: 1,2,4,6

3.Ayak: 4

4.Ayak: 2,3,6,1/8,5,7

5.Ayak: 4,5,3,2

6.Ayak: 1,4,6,5