• 22 Ekim Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 6 ay, 4 gün, 13 saat, 32 dakika, 1 saniye önce

Sürat yarışlarını çok etkili koşabilen, Güntay’ın yetenekli yavrusu Singapur grup içinde mesafenin en özel ismi. Bununla birlikte, yarışın içinde şanslı görülen tayların çoğu öne hamleli isimler. Karasultan, Mazlumzülfikar gibi taylara Singapur’un hakim olacağını düşünüyorum. Önüne aldığı tayın yanına çok dolu şekilde gelip dirençlerini düşüren bir yapıya sahip. Dolayısıyla ön gruptan tercihim Singapur.

Yarış aşırı süratlenip ön grubun birbirini çok zorlaması durumunda gelebilecek tek atın Günbike olduğunu düşünüyorum. Singapur yavaşlasa bile bu mesafede aşırı durmayaktır, Günbike haricinde bir taya geçileceğini sanmıyorum.

Biraz daha geniş oynayanlar Mazlumzilfikar’ı ilave edebilir.

 

Kumu beceremeyen Mıster Point mesafe ve pist kalitesi, pişkinlik anlamında bu gruptan üstün bir tay. Yarış içi veya öncesi bir sorun yaşamadığı sürece bu taylara geçilmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum. Bankom.

 

Programın dikkat çekici plase isimleri Mezithaber ve Çıldırgölü. Mezithaber’in kumdaki grup yarışı gayet iyiydi. Taykut’un yanına kolay şekilde gelip bir süre idare ettikten sonra gücü yetmedi. Aynı yarışı yapabilmesi durumunda, bugünkü koşunun süratiyle birlikte düşünüldüğünde çok daha etkili olması gerekir. Kum sürati etkili olan Çıldır Gölü’nün de çok iyi koşacağını düşünüyorum. Bahis oyunlarında veya alternatif kurgularda bu iki at üzerine oyun yapılabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,1,,6

2.Ayak: 5,6,4,1,3,7

3.Ayak: 9,4,3,2

4.Ayak: 3,2,4

5.Ayak: 4

6.Ayak: 5,4,3,11,12,6,7,2,8


Cengiz Gürbüz