• 22 Eylül Bursa ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 19 saat, 24 dakika, 24 saniye önce

Son ayak Kalaycıkaya ekledim.


Herkesin teki olan, olması gereken Reşitbey’in favori çıkmaması çok ilginç. Oltacı’nın, Bombacan’ın yanında yaptığı yarışla bugünkü vasat rakipleri Bijan, Gümüşkuşak gibi atlara kaybederse sıkıntı var demektir, normal şartlarda yanına at yazılmaz, ben de yazmıyorum, ilk bankom Reşitbey.

 

İkinci tekim Wıld Of Westport oldu. İstanbul çiminde, sezon ortalarında Kısa Vade kazanabilir durumdayken son iki yarışındaki gerilemesiyle Bursa’ya kadar gelmiş. Wıld Of Westport’un kısa çimini bu grubun önünde buluyorum. İki rakibi var, biri Armageddon diğeri Sword Dancing. Armageddon’un mesafe ve jokey faktörüyle önünde olduğunu düşünüyorum. Aramgeddon kısada da gelebiliyor ama daha zayıf gruplarda. Bir de şu var ki Armageddon’un aprantiyle performansı pek parlak değil. Güçlü ve seri teşvik isteyen bir kısrak Armageddon, Volkan Yücel ile kısa çimdeki performansı bence Wıld Of Westport karşısında risk edilebilir. Sword Dancing’i de yer tutma sorunu yaşayacağını düşünerek, Wıld Of Westpert’un da gerisinde bulduğum için eledim.

 

Kral Ege’nin normal çıkacağına emin olsam düşünmeden tek yazarım. Son koşusunda normal çıkmış görünse de yine startta kalma eğilimi gösterdi, hal böyleyken ancak deneme teki olabilir. Sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7

2.Ayak: 3

3.Ayak: 5,,2,3,1,4,6,8

4.Ayak: 3,9,8,2,1

5.Ayak: 5,1,6,2

6.Ayak: 8,9,2,1,17,5,11,6,15,7,14,18

 
Cengiz Gürbüz