• 22 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 3 gün, 22 saat, 47 dakika, 35 saniye önce

Üç dert defadır alakasız yarışlar koşan Kechıce  tekrar yarış kazanabildiği şartları buldu. Mesafe, yarış gidişi ve grup tam istediği gibi, favorim. Kaba kumda adım atmayan Zu Hat, Kechice hariç kalan gruba hakim görüntüsüyle yarışın sigortası.

 

Bitcoin ve Lexıngton Fire’in kısaya yatkın olmaları dördüncü ayağı zor ve cazip hale getirmiş. Kocakaya’nın muazzam yarış okuyuşuyla, son koşusunda erken yürüyen Farilyalı’dan çok iyi bir yarış gelebilir. Sonra Grayempire ve Urashan tutuyorum.

 

Bankom Kainat oldu. Kainat’ı geçen seneden beri kısa çimde çok beğeniyorum. Bu sezona ara vererek, geç başlayıp hemen kalitesini yakaladı. Bu seviyede gider mi sorusuna kesinlikle evet diyorum.  Willpower’ın sentetik performansı çiminin epey gerisinde, zaten sadece bu yarışı koşuyor ve dördüncülükten öteye gidemedi.  Lucky Moment boş kalır görünüyor ama Kainat’ın iki giderek rakibini ayıracağını düşünüyorum. Mıss Eleni ve Flashing Girl de Kainat’ın geçebileceği seviyedeler. Miss Eleni yarış şansının da yardımıylaikidir anormal işler başarıyor ama ben kesinlikle Kainat’dan iyi olduğunu düşünmüyorum. Mi Bombon çok geri gitti.

Sonuç olarak Kainat, Nene Hatun’dan sonra ikinci sınıf galibiyetine çok yakındır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,1,3,2,4,5,6

2.Ayak: 1,3,8,5

3.Ayak: 3,6

4.Ayak: 1,4,2,3,6

5.Ayak: 2

6.Ayak: 4,1,3,10,7,2


Cengiz Gürbüz