• 22 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 3 hafta, 5 gün, 10 saat, 58 dakika, 15 saniye önce

İstanbul’da ilk altılısı biraz daha cazip görünen bir program var. İlk altılıyı tek, ikinci altılıyı iki bankolu kurguladım.

 

İlk koşuda tecrübeli taylardan Macchıato performansıyla ön plana çıkıyor. Üç yarışının da aşağı yukarı aynı ölçüde olup ortalamasının üstüne çıkmakta zorlandığını görüyoruz. Son koşusunda ne koştuysa bugün de aynısını koşacağı varsayımıyla ilk kez koşacak tayları da kesinlikle düşünmeliyiz.

Torok tayı Hürat, Torok’u destekleyebilecek nitelikte bir anneye sahip. Yarış performansıyla ön plana çıkan Let Her Go, Prınce Of Elleup, Hürat’ın annesinin veya kardeşlerinin ürettikleri, hzılı pisti iyi koşan atlar. İdman görüntüsünün çok iyi olması, start avantajı gibi detayları ekleyince risk edilebileceğini düşünüyorum,  ilk altılıda bankom.

 

Bodyguard Hero ve Karkamış hakim olduğu grupta koşacak, günün güçlü favorileri. Normal şartlarda kaybedeceklerine inanmadığım için ikisini de tek yazıyorum.

 

Copperfield’ın sürati, Ulan Bator’un rakibini kaçırmamak adına mecburen erken yürüyecek oluşu Haliç Koşusu’nda bekleme atlarının şansını arttıran faktörüler. Sinclar, Cross Fire, The Last Legend, Runner Bull dörtlüsüne imkanlar ölçüsünde şans verelim.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 4

2.Ayak: 1,4,5,7,2,6

3.Ayak: 3,5,4

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 6,3,2,4,8

2.Ayak: 7,6,3,4

3.Ayak: 9,2,3,7,8,6

4.Ayak: 7,6,1,3,5,8

5.Ayak: 3

6.Ayak: 3

 

Cengiz Gürbüz