• 22 Kasım Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 3 gün, 21 saat, 36 dakika, 6 saniye önce
İki yarıştır Turgut Usta - Kızılhan gibi kaçaklara takıldığı için etkisiz kalan Kartalömer'in bugün kendi yarışını koşma imkanı var. Grup da gayet uygun görünüyor, altılı için olmasa bile güzel bir yedili plase teki olabilir. Altı yaşına gelip bu kadar tecrübesiz bir at için özel yarışlar koşan Baba İlhami ilk rakibi. Karazeytin biraz daha orta mesafeye yatkın olsa da bu grupta mesafe gözetmeksizin yazılmalı. İstikrarlı ve bu gruba yetecek yarışlar koşan Kızgınöfke son terihim.
 
 
Yarış gören ve fena koşmayan Archman bu grupta ''kronik tabela atı'' kimliğinden kurtulabilir, yeter ki ön gruba aşırı avans vermesin. Doctor House'ın kısası da var, hatta bence uzundan daha iyi, ikinci tercihim. Headway düzgün çıkış yapabilirse boş kalma şansı var, mesafe biraz uzun olsa da yazılmalıdır. Sonic Boom ve West Grove yarışın sigortaları.
 
 
 
Sumel Han'ın artık iyice nefeslenmiş haliyle bu grubu geçeceğini düşünüyorum. Vasatı aşamayan bu gruptan kesinlikle farklı bir kumaşı var, bankom.
 
 
 
Son ayağın en dikkate değer ismi Saichania kızı Delamorta. Sentetik yarışları kıyas anlamında bu grubun altında değil ve kaba kumu da kesinlikle koşacaktır, mutlaka yazılmalı. Düşük bütçeli oyunlar ikinci banko olarak tercih edebilir. Kumu biraz eksik olsa da iyi yer tutabilmesi ve grubun ugunluğuyla The Scar iş yapacaktır.Kumda belirli bir seviyeye sahip Wind Power - Spartan İlayda ikilisi sonraki tercihlerim.
 
Son yarışı çok kötü olmayan, kumda değişme potansiyeline sahip Beneklikız yavrusu Elazığ Güzeli'ni çok geniş oynayanlar yazabilir. 
 
Bol şanslar..


 
1.Ayak: 5,6,7,8,11,3
 
2.Ayak: 2,12,10,6
 
3.Ayak: 2,7,5,6,4
 
4.Ayak: 7
 
5.Ayak: 5,1,4,11,9
 
6.Ayak: 5,,4,2,3,,,13


Cengiz Gürbüz