• 22 Kasım Urfa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 2 gün, 13 saat, 57 dakika, 45 saniye önce

İçimsu’nun en büyük avantajı yarışta yakın gidebilecek sadece Frenbağı’nın olması. Mesafe ve kilo problemi var ama bu kadar lehine bir yakalamışken İçimsu’ya dikkat edilmeli. Virajda alacağı avansı sonuna kadar koruyabilir.

Yakın gidebilen ve istediği zaman tempo artıran Frenkbağı, İçimsu’nun dibinde sabırlı kalabilirse düzlükte bu iki atın lutunu izleyebiliriz. İçimsu’yu düzlük ortalarında yakaladığı an rakibinin zayıf yarış karakterini kullanıp ara yapabilir.

Beklemcilerden kilo avantajı ve iyi durumuyla Gülsenur sigortamız olsun.

 

Cuvee’nin süratiyle Urfa’da fark yaratan Sabırlım kolay kaçabileceği ve uygun gruplu bu yarışta günün en ağır ve haklı favorisi, kazanacağını düşünüyorum.

 

California Diyarbakır performansını yansıtırsa yine çok kolay uzak yapabileceği bir grupla koşuyor.  İkinci teke ihtiyaç duyanlar California’ya güvenebilir.

Kırk beş kilo hatırına Bayramoğlu’nu ilk rakip tutuyorum. California eksilirse kilo avantajı ve form durumuyla bu grupta kazanıra girecektir.  Start probleminden ötürü kısada gelemeyen Sturdy biraz da düzgün başlayabilirse ters yarış yapabilir, son tercihim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,4,5,7,9,10

2.Ayak: 2,9,3,4,8

3.Ayak: 1,7,8

4.Ayak: 2

5.Ayak: 9,2,1,7,5,10

6.Ayak: 2,,11,8

 

Cengiz Gürbüz