• 22 Mart Bursa ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 4 hafta, 27 dakika, 26 saniye önce

İlk ayak Scarf eklenmiştir.



Yarışın kilit atı Hanım Sultan. Çermi Khan’ı muhtemelen bozacaktır, Hanım Sultan’ın bekleyerek kazanma şansı yok, hem kendisi için hem de Çermi Khan’ı eksiltip yarışı ekürisi Efe Yürek’e uygun hale getirmek için kaçma zorunda. Start çıkışı çok önemli, Hanım Sultan bazen tereddüt ederek çıkıyor, bu senaryoda Çermi Khan boş kalır ve kiloya rağmen muhtemelen kolay kazanır. Aksi halde yarışın ağır favorisi bence Urla Destanı. Yakın gidip kısa etkili kısa sprint yapabilmesiyle, sermeyesiz kalan Çermi Khan’ı geçeceğini ve arka gruba da yakalanmasının çok zor olduğunu düşünüyorum.

Sonuç olarak, yarış büyük ihtimal Urla Destanı’na dönecek görünse de iki giderek gelebilen Çermi Khan’ı da yazmanız tavisyemdir. Kapalısı için, çok kopmadan düzlüğe gelebilirse diyerek My Cem yazılabilir.

 

Muhtemelen Yaylalı kaçıp Harmandalı iki gider ama aksi de çok uzak bir ihtimal değil, özellikle Harmandalı kaçarsa Yaylalı yarıştan düşer ve Harmandalı’na da bu tempolarda 1400 biraz uzun gelecektir. Jettay ve Latına Gırl yarışın çok süratlenmesi ve Harmandalı’nın durması ihtimaline karşı yazılmalılar.

 

Gümbürgümbür’e genelde güvenemediğimi artık beni takip edenler anlamıştır. Özellikle Büyükdüşün’ün bugünkü gibi boş kalacağı zaman çok direnmesi Gümbürgümbür’ün start sorunuyla birleşirse ilginç bir sonuç çıkarabilir. Ben Mertadam’ın da maksimum gücünü koştuğu zaman kısa kumda Gümbürgümbür’ü zorlayabileceğini düşünüyorum. Gümbürgümbür’ün arkasında beklese aslında süper olacak ama start çıkışlarına bakınca bu mümkün değil gibi görünüyor.

Sonuç olarak üç atı ayırmayalım, Gümbürgümbür bugün kazansa da zorlanabilir.

 

İrfan bu atları idman yaparak geçer hale geldi,  haftanın en ağır favorilerinden, kazanmalıdır.

 

Karagülüm ve Özlenen Gül ikilisi yarışın çok şanslı plase atları, özellikle bu ikiliyi mutlaka yazalım, sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,5,7,3,2

2.Ayak: 2,1,,,7

3.Ayak: 2,1,6,3

4.Ayak: 1,2,5

5.Ayak: 2

6.Ayak: 8,11,2,4,6,7


Cengiz Gürbüz