• 22 Mart Bursa ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 1 ay, 3 gün, 6 saat, 4 dakika, 2 saniye önce
Kara Tren'in çıkmasıyla Bayıla Bayıla rakipsiz kaldı, şablonun bankosu olmuştur. Bununla birlikte, ikinci ayak 1,7; dördüncü ayak 6 şablona alınmıştır.

  • Bugün sadece Bursa yazacağım, Urfa’yı pas geçiyorum.

Bursa’da tek yarışta alınacak doğru risk, kurguyu teksiz oynayabilme imkanı verecek, bunun üzerine bir kurgu geliştirdim.

Kısa mesafeye yatkın yapısıyla Gülçil, grup içinde kazanmaya en yakın koşan isim. Ön gruba hakim süratiyle yürüdüğü yeri doğru seçer ve yeterli avansı alabilirse kazanmaya yakındır.

Kıribram yarışın sonunda kendini gösterebilen yapıda.Tabelaya asıldığı grupların seviyesi bu yarış için yeterlidir. Ketme tercihiyle bu kez ön gruba biraz daha yakın gidebilmeyi düşünmüşler. Mantıklı görünüyor. Gülçil’in ön grupla mücadelede problem yaşaması durumunda Kıribram iyi bir sigorta olarak rakip tercihimdir.

Süvari Angel, Ortaylı, Özbilden arasında sonucu kestirmek zor. Üç ihtimale açık bir yarış.

Like The Stars; Özay Karamaça ve New Secret’in muhtemel presinde düzlüğü önde ve avanslı koşamazsa İzmir Çocuğu düzlüğün her yerinde tehdidini arttıracaktır. İki atı ayırmayalım, yeterlkidir.

Karatren ve Bayılabayıla arasındaki fark Agf tablosuna yansıdığı kadar değil. Karatren yarış görme ve kısalan mesafe avantajıyla rakibinin karşısında bu kez daha güçlü duracaktır. Kendi açısından, rakip kalitesi ve mesafe anlamında hedef bir yarış yakalayan Kızılçığ yarışın sürprizdir, dikkat!

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1,4,10,9

2.Ayak: 9,4,1,7

3.Ayak: 1,2,4

4.Ayak: 1,3,6

5.Ayak: 1 ( Bayıla Bayıla )

6.Ayak: 7,12,4,5,11,9,13,1,6


Cengiz Gürbüz