• 22 Nisan Adana ( Guncelleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 3 hafta, 6 gün, 12 saat, 52 dakika, 38 saniye önce

 Diblanzade yerine My Titanium şablona eklendi.


Pistin Şampiyonu rakiplerine göre biraz daha nitelikli ve erken gelişen bir çim orijinine sahip. Son 600/36 işi, Kemal Kurt’un tayları öne çıkarabilme becerisi gibi detaylarla birlikte düşünüldüğünde ilk altılı için banko  tercihim oldu.

 

Ters mesafede son yarışı çok iyi olan Kırçelebi çimi özlemiş ve çok iyi durumda görünüyor. Mesafenin lehine şekidle kısalması ve Moskovaateşi’nekarışı hatırı sayılır kilo avantajıyla kazanmaya çok yakın buluyorum.

Moskovaateşi , Cevher ve Hüradam rakipleri.

 

Yetim Ahmet sprintini tüm gücüyle yapabildiği her yarış bu gruptan güçlü bir at. Ama düzlüğe kadar gelişi ve teşviğe başladığı an kafayı kaldırıp her an kapris yapacakmış tavrından ötürü tek yazmak içime sinmedi. İstanbul seyahati ve beklentinin altında kalması da bugünkü performansını etkileyebilir.

Rakip olarak Olgunabi’yi tercih ettim. Ne kadar ara verirse versin çimi bulduğu zaman gücünün yettiği her yarışı sonuna kadar getirmeyi başarıyor. Birkasım’ı geçtiği son yarışındaki bildiğimiz Olgunabi görüntüsüyle Yetim Ahmet’in yanına yakışan tek at bence Olgunabi.

 

The Daughter Sun kış sezonunu şahane geçirmiş. Bugüne kadar kaybettiği yarışların sebebi ya grubun sert gelmesi ya da yetiştirememesiydi. Son yarışında ön grubun bir anda durmasıyla erken önde kaldı ve çok iyi bir kısa çim atına geçildi. Drıve Faster ve Demirbüken’e hakim görüntüsüyle aynı yarışta bulunan herhangi bir ata kaybedeceğini sanmıyorum.

Bugün Ahmet’in biraz daha saklanıp son iki yüzü kollayan bir yarış koşacaktır, Adana programı tekli oynanacaksa benim tercihim The Daughter Sun.

Çok geniş oynayanlar işleri yeterl igörünen, 1400’e kadar kuru çime bayılan Vasily’i ilave edebilir.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 5

2.Ayak: 11,1,2,3

3.Ayak: 2,10,12,7

4.Ayak: 13,2,6,14

İkinci Altılı

1.Ayak: 8,2,3,4,9

2.Ayak: 5,10,6,4,12

3.Ayak: 6,5

4.Ayak: 9,8,1,7

5.Ayak: 6,1,2,3,8,11,13

6.Ayak: 8,,,6


Cengiz Gürbüz