• 22 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 3 hafta, 5 gün, 19 saat, 35 dakika önce

Orijin olarak yarışın bir numaralı ismi Blazıng Girl idman performansı olarak da grubun en iyi tayı. Diğerleri '' artık bir yarış koşsun '' hevesiyle yazılmış gibiyken Blazıng Girl sabırlı şekilde en iyi durumuna getirilene kadar hazırlanmış. Kazanarak başlayacağını düşünüyorum.

 

Oğlum Baran starttan üç boy ve altı takılarak çıkarsa günün net bankolarından bir tanesi. '' Şu olursa çıkar bu olursa çıkmaz ''diyemiyoruz, tamamen Oğlum Baran’ın kefine kalmış bir durum, tek yazmayı çok istesem de amacımız doğru oyun kurmaksa, Oğum Baran ancak alternatif bir oyun için deneme teki olabilir.

Öte yandan, kaçaklardan Birümit ön grubun en serisi ve en zayıfı olduğu için Vaseem, Anılbey gibi atlara çok sıcak bakmıyorum, mesafe de bu ikili için uzun görünüyor. Durden’den bugün yarın bir çıkış gelecek,  Ak Fetih’i de yazıp yeterli görebiliriz.

 

Cheri Cheri Lady ve Tatvan İncisi küçüklerden daha güçlü kısraklar. Cheri’nin aradan döndüğü yarış ortalamasının altındaydı, bu grupta son yüze kadar gelecektir ama sonrası için çok emin olamıyorum. Tatvan İncisi başta olmak üzere Mıss Helin ve Flashıng Girl şans verdiğim diğer isimler.

 

After Forever’ın annesi Wıcked World verdiği tay yapısı ve taylarının yeteneği olarak Luxor’a çok yakışan bir anne, hazırlıkları şahane görünüyor. Kolay kazanacağını düşünüyorum, ikinci bankom After Forever.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5

2.Ayak: 4,5,6

3.Ayak: 1,3,7,4

4.Ayak: 6,1,2,3

5.Ayak: 1

6.Ayak: 6,9,13,4,1,3


Cengiz Gürbüz