• 22 Ocak Bursa ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 3 hafta, 4 gün, 5 saat, 42 dakika, 5 saniye önce
Besinci ayak Balka'yi ilave ettim. Yarışın sürati, Balka'nin ideal mesafesi ve Yonaguska süratine sahip olmasiyla etkili bir yarış koşabilir.


Kumcu pedigrisi ve son iki yarış kıırdayan görüntüsüyle Keskiner bu grupta favori olmayı hak ediyor. Yakın bekleme yarışlarına gayet iyi binen aprantisiyle ilk şansı ona verelim. Üst grup yarışlarının tamamında biten yarışa saldıran Hanımınoğlu bugün biraz daha etkili olacaktır. Bir türlü orijinin hakkını vermeyen Mirhan'ı bu grupta kollamak lazım, öne de düşebilirse uzun süre yarışın içinde kalacaktır. Ayçanaz son tercihim oldu.
 
 
 
Break Point'in özellikle ikinci yarışı bu grubun bir tık üstünde, benzer bir performansla kaybetmesi zor görünüyor. Ayon'un ilk yarışı derece anlamında çok etkili olmasa da güzel bir eşgali var, gelişim gösterebilir. Twist Of Faith tayı Power Storm abisi Kupalım gibi yarışın belli noktalarında etkil bir sürate sahip. Sentetikte, grupların da sertliğiyle bu özelliği pek işe yaramadı ama bugün dikkat etmekte fayda var. Ufaltmak için üç at risk edilebilir, sıralamam şablonda.
 
 
 
İki yarış gören ve nefes problemi bariz hissedilen Altınbeşik bugün geçebileceği bir grupta koşacak. Yıldızhan Star bu kadar ara sonrası mutlaka etkilenecektir, cazip ve misli bir oyun hedefleyenler Altınbeşik riskini alabilir.
 
Sonra Yıldızhan Star ve Man Of Power tutuyorum.
 
 
 
Harunhan'ı boş kalabildiği zaman geçmek kolay değil. Yanına gelen bir atın, arada ciddi bir sınıf farkı yoksa, Harunhan'ı çabuk ayıramadığı sürece lüt yaparak geçmesi çok zor. Bugün yarış gidişi çok uygun, baştan sonra Harunhan'ın yöneteceği bir yarış olacak. Bu şartlarda Sumel Han'dan daha güçlü bir at olduğunu düşünüyorum, bankom Harunhan.
 
 
 
Tebalayı çok yüksek ihtimalle Whisper kazanacak. Amphıtrıte'e göre daha hızlı start çıkışı var, muhtemelen numarayı Whisper alacaktır ve o noktadan sonra geçilmesi sürpriz. Misli oyunlara Whisper banko öneriyorum. Daha sonra Ampıhıtrıte.
 
 
 
Zilli'nin boş kalacak olması Marissa'nın stiline ters gelebilir. Marissa, önde giden at biraz direnç gösterdiği zaman yarışa çabuk küsen bir yapıya sahip. Zilli düzlük ortalarına kadar rakibine direnecektir, iki atı ayırmamakla beraber bekleme alarına da şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Goncanur ve Rengül'ü de yazarak yarışa gidişat ve güç olarak hakim olabiliriz.
 
Bol şanslar...
 
 
 
1.Ayak: 4,3,5,8
 
2.Ayak: 2,1,6,,7,9,10,3
 
3.Ayak: 5,,6,4
 
4.Ayak: 2
 
5.Ayak: 1,,2,5
 
6.Ayak: 1,3,4,2


Cengiz Gürbüz