• 22 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 2 gün, 18 saat, 48 dakika, 59 saniye önce

 

İzmir’de yine favorilerin çok ağır favori olduğu, el kol bağlayan bir program var. Mecburen misli altılı, yedili plase, ikili vs kovalamak zorundayız.

 

Barskan tek yazılır.

 

All İ Need ilk yarışının üzerine bir gram koyamadı, Maiden için sert rakiplere de denk gelince son yarışının hayal kırıklığı yarattığını söyleyebiliriz. Bugün mesafenin hafif uzaması ve grubun uygunlaşmasıyla şansı çok artmış görünüyor, en azından ikiliyi kesin bozmaz diyebiliriz.

Çabuk ayaklı ve devam edebilen yapısıyla Wıre To Ellie’nin düzlüğe avanslı çıkması All I Need için en büyük tehlike. Yörükhanım’ın torunu Golden Cash’in son yarışı iki yüze kadar iyiydi, sonra anormal durdu, daha iyisini yapabilir, son tercihim.

 

İkinci ayakta sıralama konusunda epey zorlandım, yarışın favorisi net olarak şudur demek mümkün değil. Days Of Thunder’ın start problemi bu tip kalabalık gruplarda çok sorun yaratıyor, üç – boy dört boy kaldığı zaman, rakibi Death Racer da tam tersi süper çıkınca ciddi sıkıntı oluyor. Yine de bence grubun en iyi kısa kum atı. Death Racer’ın kilosu artmış görünse de çok etkileneceğini sanmıyorum, grup çok uygun. Urla Zamanı’nın son yarışı fena değildi, iyi çıkıp Death Racer ve Run Again’den numarayı alabilirse şansı var. Garipağa grup içinde mesafeyi yeterli seviyede koşup yakın bekleme yapabilen neredeyse tek at, yarışın gidişinden etkilenmeyecektir, Garipağa’ya plase denenebilir.  Arasına rağmen güzel işlerle hazırlanan Blue Island’ın bu grupta işleyecek kabiliyeti var, onu da kesin yazalım. Make İt Green, Neri Valiant , Yavuzsoy ve starttan çıkarsa diyerek Kamalı dörtlüsü son tercihlerim.

 

Mehmet Abi’nin gücünü son iki yarıştır net olarak anladık, son yarışı kadar bir maksimumu olduğunu düşünüyorum ama tabi iyi bir tay, İzmir’deki çoğu yarışa yetecek gücü var. Karadamar numaraya çıkabilirse Mehmet Abi’yi geçecek bir yarış koşabilir, ilk onu yazalım. Yarışın ikinci kapalı kutusu Marlon Kemal… ilk yarışı 1.14 gibi vasat dereceyle kazansa da pedigri olarak kumda Kısa Vade seviyesine bir tay, ikinci anne Saver’in  Karşıyakalı, Orkunhan gibi iyi yavruları var. Özellikle Karşıyakalı kumda çok yetenekliydi, Bursa’da Fairson’u çok zorladığı bir yarışını hala hatırlıyorum. Marlon Kemal’e de ilk kez çıkacağı kumda bir şans vermek ütopik değil.

 

Razyana’nın son yarışı beklediğimden çok daha iyi oldu,  bugün bomboş kalacak ve Marissa’ya dayanabilir. Yine de, kısayı çok daha etkili koşabilmesiyle ben Marissa’nın hakim olmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum, misli için hangisini tercih edelim derseniz Marissa derim.

 

Babadöker ve son ayakta Bad Girl ikilisinin rakipsiz olduklarını düşünüyorum. Babadöker zaten ancak arızalanırsa ( allah korusun tabi ) kaybeder. Bad Girl de özellikle son yarışından sonra bu bomboş grupta rakipsizdir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,12,4

2.Ayak: 1,5,7,4,8,2,14,12,9

3.Ayak: 2,1,4

4.Ayak: 2/3

5.Ayak: 1

6.Ayak: 2

 

Plase de mutlaka deneyelim bugün. 30 kuruş, yüz tane atalım.

Yedili Plase

3 / 1 / 4,5,8 / 2 / 2 / 1 / 2