• 22 Temmuz İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 4 hafta, 20 saat, 18 dakika, 46 saniye önce

Yedilinin ilk ayağında Sophomore tek tutuyorum.

 

Kuğu Güzeli kısa çimde boş kalabildiği zaman bu seviyelerde yakalanması çok zor bir kısrak. Özellikle İzmir’in sert virajında yaptığı sağlam tempoyla düzlüğe çok avantajlı çıkıyor. Tek kaçak koşacağı bu yarışta kesinlikle yazılmalıdır. Aynı atmış gibi koşan Nevruz Çiçeği ve Vegool ikilisi, mesafesine dönen Burcusultan sonra tuttuğum atlar.

 

Griffon’u Garavas ve ya Son Vurgun boş kalsalar bile tek yazacaktım, Gazi performansı, Utkunhan arkası çim ikinciliği bu grubun çok üzerinde,  kazanmasını bekliyorum.

İkili için, son yarışında hem mesafe hem erken yürümekten etkilenen Oğlum Cem bu sefer sabırlı kalabilirse çok şanslıdır. Sonra Westsıde tutuyorum.

 

Eser’i uzun süredir ilk defa bu kadar kolay kaçma şansı olan Bilgininoğlu, çimi de olan, mesafesine çıkan Zorluat ve İstanbul performansını performansını koşabilirse Azat Kuşu zorlayabilecek atlar.

 

İzmir’in bana göre Menderes Güzeli ile beraber en iyi kum dişisi olan Daybahadır’ı ciddi sıkıştıran Eskıcıty’nin çimi kuma göre eksik olsa bile ( ki sanmıyorum, Sultan De Faustlar’ın çimi daha iyi ) bu zayıf grubu geçecektir, ikinci bankom.

Bol şanslar..

 

Sıralı İkili: 5.Koşu: 7 / 3,8,2,5,4     7.Koşu: 7 / 1,9

 

1.Ayak: 2,1,10,13,9

2.Ayak: 7,3,8,2

3.Ayak: 14,13,7,10

4.Ayak: 7

5.Ayak: 2,4,5,1

6.Ayak: 8

 
Cengiz Gürbüz