• 23 Ağustos Ankara ( Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 3 hafta, 3 gün, 11 saat, 28 dakika, 23 saniye önce

Mertbaba yerine Mahzunkral'ı şablona alıyorum.



Budunalp
’in bu atlara her mesafede hakim olacak gücü var, hele ki 1600 üstüne çıktığı zaman çok daha emin şekilde güvenebiliriz. Kilo probleminin çok önemli olmadığını düşünüyorum. Net favorim.

Budunalp dışında yarışın en dikkat çekici yönü kaçak at olmayışı. Bu grubun kadrolu tempo atları Agah, Ozanşah ikilisi yoklar.. Düzlüğe kadar oldukça yavaş bir yarış olması muhtemel. Bu şartlarda kim öne gelip yarış gidişini avantaja çevirebilir sorusuna en makul cevap Özdamar. Özcanlı Akhun’dan da böyle bir hamle gelebilir ama atın oturmuş bir stili var, alelade bir eküride de olmadığı için Özcan’ın kafasına göre takılamayacağını düşünebiliriz. Sonuç olarak yarışı Özdamar kaçacak şekilde düşünelim. Özdamar düzlüğü bir iki boy avanslı dönerse yarış karakterini maksimum şekilde sahaya yansıtacağı bir yarış bulmuş olacak. Budunalp’e ve tüm gruba direnmesi bence sürpriz değil.

 

Ankara’da bankom My Troubled. İlk yarışında rakibini tek yazarken My Troubled’dan epey çekinerek karar vermiştim. Tay annenin verdiği kuvvetli yavruların karakteristik özelliklerini bire bir taşıyor ve ilk yarış performansı, sprint kabiliyetiyle annenin en iyi yavrusu olma potansiyeli taşıdığını düşünüyorum. Mesafenin lehine şekilde uzaması, grubun uygunluğuyla bankom My Troubled.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,4

2.Ayak: 2,6,4,3,5

3.Ayak: 1,3,2,8,9,5

4.Ayak: 2,4,1,3

5.Ayak: 6

6.Ayak: 2,9,4,3,5,11,15


Cengiz Gürbüz