• 23 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 3 hafta, 6 gün, 9 saat, 34 dakika, 33 saniye önce

İlk altılıda bankom My Royal Sun oldu. Kaçaksız her yarışında kendi grubunu geçen My Royal Sun’ın, Zu Hat – Suharry ikilisiyle de baş edecek güçte olduğunu düşünüyorum. Son 1200 yarışında Heiwa İwa ile takışmasına rağmen son elliye kadar Zu Hat’ın önündeydi.  Bugün kontrollü ve çok kolay götüreceği yarışta mesafenin 1500’e çıkması da lehine olur, direneceğini düşünüyorum.

 

Beraber koşup ikili bitirdikleri yarışta Prınce Of Thesouth – Gaddara iki at vermiştim ve yanılmadığım bir yarış oldu. Bugün yine dominant oldukları bir gruba çıkıyorlar. Mesafenin uzamasını doğru analiz edersek kazananı da bulacağımızı düşünüyorum. Prınce Of Thesouth, Luxor, Aria, Tarabya gibi 1600’de bile zorlanan, net kısacı pedigriye sahip, görüntüsünde de zaten uzunu koşacağına dair en ufak işaret yok. Gaddara’ya bakarsak pedigrinin temeli olarak Moon Light’i görüyoruz.  Cardenas, Kartalım ve Gaddara’nın abisi Blacks Winner en iyi yavruları, Browser da var. Genelde mesafe tutan bir pedigri olduğunu söyleyebiliriz. Kartalım ve Browser belki biraz daha kısaya yatkın ama Kartalım’ın tempo kurabildiği zaman uzun yarışlarını da hatırlıyorum. Yani sonuç olarak Gaddara, Prınce Of Thesouth kadar mesafede eksilmez ve bugün rakibini geçeceğini düşünüyorum. Kalan gruptan, arası olan Schıfo’dan biraz çekinmekle beraber hem arasına hem Gaddara’nın gelişimine güvenerek eledim.  Bankom Gaddara. 

İlk altılı için taksim yapıp rakiplerini de vereceğim, imkanı olanlar değerlendirebilir.

 

Üçüncü ayakta Canıtez’i çok tutuyorum ama Sanberk’in son yarışını gördükten sonra risk almak akıllıca değil, sıralamam şablonda.

 

Harput Rüzgarı, Obrada ve muazzam işlerle hazırlanan So Emotıonal üçlüsüyle dördüncü ayak kapalı.

 

Tabela Kaç Şerif ve Erpınarlı ayrımsız tutuyorum, başka da at olmaz gibi görünüyor.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 7,9,2

2.Ayak: 2,4,5,3

3.Ayak: 3

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 6,5,4,3,9

2.Ayak: 5  /  2,1,9

3.Ayak: 4,5,1,2,3,6

4.Ayak: 2,1,7

5.Ayak: 1,5

6.Ayak: 5,9,1,3,6,2


Cengiz Gürbüz