• 23 Aralık İzmir

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 4 ay, 3 gün, 14 saat, 28 dakika, 28 saniye önce

İzmir’in kağıt üstünde sonuca çok yakın bir kurgu olduğuna inanıyorum, umarım oyun şansı da yanımızda olur.

Parlak Şart-1 performansıyla başlayan Forever Justen, devam yarışında bekleneni veremedi. Yarışa adaptesi biraz tecrübe gerektiren bir tay. Kum yeteneğinin bu grubun üstünde olduğuna inanıyorum, bir kez daha favori pozisyonunda şans vereceğim. Anne hattı kalburüstü kum atları üretebilen Memento’nun etkisiz ilk yarışının ardından son altıncılığında yarışın içinde kalabilmesi önemli. Bugün daha iyisini beklemeliyiz. Grubun sürat yapabilen tayları Miss Demet ve Zima Blue şablobna aldığım diğer isimler.

Koca Muğlalı’nın kariyeri ve formunu bu gruba karşı tartışmaya gerek yok. Sonuca çok çok yakın görünüyor. Geniş kurgular Ashünkar’ın start avantajını ve dolayısıyla alabileceği avansı göz önüde bulundurmalı. Orta mesafe kaç bitir yapabileceği optimum mesafesi. Koca Muğlalı’nın geç kalması veya biraz keyifsiz koşması ihtimaline karşı Ashünkar sağlam bir sigortadır.

Jammy Justen eksik işlerle koştuğu maiden’da çok iyiydi. Düzlüğe epey hırpalanarak çıkmasına rağmen oldukça dolu bir görüntü sergiledi. Uygun rakipler yanında günün banko alternatiflerinden biridir. Lady Elmandorf’un üst üste koşmanın neticesinde kuma alışmış görünüyor. Tayın maiden üstü bir sınıfı var, böylesi cazipken değerlendirilmelidir. Sürat sınıfında grubun en iyisi Menas sigortadır.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 4,9,10,1

2.Ayak: 1,6,3,5,8,2

3.Ayak: 6,,2

4.Ayak: 4,3,2

5.Ayak: 3,,6,7

6.Ayak: 6,3,8,7,9,4


Cengiz Gürbüz