• 23 Aralık Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 3 hafta, 6 gün, 2 saat, 4 dakika, 59 saniye önce

Kocaeli programında tek bulma konusunda çok zorlandığımı söylemeliyim. Neyi tercih ederseniz edin çok riskli olacak. Teki  oturtabilirsek, para vermeye çok açık bu programda başarılı olabileceğimizi düşünüyorum.

İlk ayakta Lemnos daha önce çok zorlansa da bu grubu geçmişti, bugün süratli gidecek yarış yine lehine görünüyor ama bu sefer yetiştiremeyebilir. Dark Guardian startta sıkıntı yaşamazsa en az Lemnos kadar şanslı. İkisini ayırmazsak riski minimuma indiririz.

Bailomas’u da yazmak istedim ama hem şablon fiyatı hem 1400’de biraz eksilmesi nedeniyle eledim.

 

İkinci üçüncü ayaklarla ilgili söyleyecek çok bir şeyim yok. Hiçbir ihtimal diğerinden daha kuvvetli değil, buraları parayla bulmaya çalışmak en mantıklısı.

 

Banko tercihimi Apache Khan’dan yana kullanıyorum. Son yarışını boş kalıp kazanırken çok iyi göründü, tamamen kısrak sülalesinde etkisinde bir tay, babası Always A Classic’in hiçbir etkisi yok. Dolayısıyla, özellikle bu mesafelerde boş kaldığında çok etkili olabileceğini düşünüyorum.

Bugün grup biraz sertleşmiş ve üstüne gidebilecek bir iki rakibi de var ama ben yine numaraya çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Yenilmez sadece öne gitmeyen olduğunda numaraya çıkmaya çalışıyor, Champs Bay’in start çıkışı Apache Khan kadar iyi değil, o da en kötü iki gitmeye mecbur kalır gibi geliyor bana. Brave Feet ilk yarışını kaçarak kazandı ve seri bir tay, bugün ne yapacağını bilmiyorum. Açıkçası Brave Feet’in de yakın bekleyeceğini umarak burada işi biraz şansa bırakmak durumundayız. Brave Feet’in kaba kumu da çok sevmeyeceğini düşünüyorum.

Sonuç olarak, eğer sıkıntısız şekilde numaraya çıkabilirse Apache Khan yine direnmeye yakındır.

 

Sapancalı Kır Kız’ı bugün çok tutuyorum. Kuma çok yatkın ve gelişime açık bir pedigrisi var. Bugün mesafenin 1400’e uzamasıyla start sorununu da çok yaşamayacağını düşünüyorum. Cazip bir banko alternatifi olarak değerlendirilebilir.

Elmasınkızı ve Neslimehir çok süratli giderlerse Bahane için şahane bir yarış gidişatı olacak, grup da çok uygun.

Faytonlu Ayşe, Neslimehir ve Elmasınkızı üçlüsünü de yazarsak kapalı görebiliriz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,6

2.Ayak: 1,8,9,10,11,4,7

3.Ayak: 9,2,1,3

4.Ayak: 7

5.Ayak: 10/1,2,6,8

6.Ayak: 1,4,2,7,9,14,10,,3,13