• 23 Eylül Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 5 gün, 5 saat, 3 dakika, 48 saniye önce

Star Of Steel’in kısa çimde gruba bariz üstünlüğü var, yarışın net favorisi. Eşgal olarak tam bir Luxor olan Küçük Beyza, ilk defa çıkacağı çimde, Elazığ kondisyonunu da hesaba katarak çıkış yapabilecek tek tay olduğunu düşünüyorum.

 

Harputhanı benim de güvendiğim son yarışında net şekilde mesafe sıkıntısı yaşadı. Artan kondisyonu, mesafenin ve grubun iyice uygunlaşmasıyla kazanmaya çok yakın görünüyor. Yakın bekleyerek koşabilen nadir yalaz taylarından Pirsus tek rakip tutuyorum.

 

Bankom Legend Of Caria oldu. Ankara’da tam olarak bekleneni veremese de gücü ölçeğinde istikrar devam ediyor. Uygunlaşan grup ve mesafe, daha iyi olduğun Adana çiminde kazanmasını bekliyorum.

Rakiplerine bakalım. Fast Khan, Akdenizli varken kolay boş kalamaz, beklediği zamanki yarışlarını Legend Of Caria’nın altında buluyorum, mesafe de biraz uzun.  Torun Callas’ın son yarışını hiç beğenmedim ama şansı yok diyemem, en çok çekindiğim at Totun Callas. Dıvıne Power’ın en koştuğunu senelerdir anlayamadım, ne doğru düzgün stili var ne mesafesi belli, kolay kolay yazmadığım atlardan bir tanesi. Diğerleri zaten Legend Of Caria ayarında değiller.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,5

2.Ayak: 6,8,7,10,11,12,4,1,2,5

3.Ayak: 1,5,7,6

4.Ayak: 5,6

5.Ayak: 7

6.Ayak: 4,3,5,9,7,1,11,12


Cengiz Gürbüz