• 23 Eylül Kocaeli ( Ekleme, Beşli Şablonu)

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 7 ay, 18 saat, 56 dakika, 50 saniye önce

Şablondan  ziyade, Panchmahall ilaveli, aynı kurgu üzerinden bir beşli oynanması tavsiyemdir.



Üçüncü ayak 13 Harput Rüzgarı ekledim.


Kocaeli banko tercihimi günün agf dağılımı en denk yarışı olan ikinci ayakta Kızıl Dev’den yana kullanıyorum.

Kızıl Dev’in bu pist mesafe aralığında kaldığı Bursa yarışlarının hemen hepsi bu koşuda iddialı olabilmek adına yeterli. Kalabalık yarışlar için konuşacak olursak, Kocaeli pistinde etkili olabilen sprintler virajla birlikte ön gruba akmayı başarabilen tarzda atlar. Kızıl Dev’in start çıkışı biraz tutuk olsa da sonrasında açılıp ara kapamayı kolay şekilde başarıyor. Bu anlamda Kocaeli pistinde başarılı olmasını, en azından Bursa performansını bire bir koşmasını bekliyorum.

Rakiplerinden Gray Wolf düzlüğe kadar akışı zayıf, uzun düzlükte bunu tolere edebiliyor fakat Kocaeli bence kendisi için dezavantaj. Başok’un sentetiği daha iyi, kumda Kızıl Dev kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Panchmahal en çekindiğim isim, öne tutunup devam edebilen bir at. Uygun grupta etkili olacaktır fakat birini tercih etmek durumundayım, Kızıl Dev’i bir tık daha önde buluyorum. Atakan Abi net bir start çıkışı yapamadığı için kalabalık grupta numara almakta zorlanıyor, umarım bomboş bırakmazlar. Sanmıyorum. Master Urban’a bu yarıştan sonra dikkat etsek bence daha doğru olacak. Ajiba’ya uzun gelmesini bekliyorum.

Sonuç olarak bankom Kızıl Dev.

 

Formunu bulan Rusdamat, Alyayla ile birlikte net şekilde bu mesafenin atı. İdareli bir gidişle, birinin yarışı kurtarmasını bekliyorum.

Ulubatur bugüne kadar kaba kumu hiçbir zaman sentetik gibi koşmadı. Diğer yarışlara daha zor bulduğum için elemek durumunda kaldım.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,6,8,5,4,7

2.Ayak: 6 ( Kızıl Dev )

3.Ayak: 1,4,2,9,11,12,13

4.Ayak: 4,2

5.Ayak: 3,7,5

6.Ayak: 4,7,6,8,1,3,16,9


Cengiz Gürbüz