• 23 Haziran Adana ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 10 ay, 1 gün, 19 saat, 38 dakika, 44 saniye önce

İlk ayakta numara hatası giderildi.


Adana programının tekleri  ve geneliyle ilgili görüşlerim şu şekilde;

Kırdere’yi bu tip yarışlarda genellikle tek yazıyoruz. Bugün de tek yazana itiraz etmem ama Mastar Kızı erken yürüse Kırdere’yi zorlayabilir. Bu ihtimalden ötürü, Adana kumunu her yerden daha iyi koşan Lady Tulpar başta olmak üzere My Titanium, Perfect Heart, Mastar Kızı üçlüsünü yazdım. Bumbai güç olarak grubun çok üzerinde ama Adana çiminde yarışını görmeden tek yazmıyorum. At ve pist ikisi birden arızalı, yüzde kırk beş agf ile Bumbai böyle bir programda benim tekim olmaz. Tabela ve son ayak çok at istemeyen yarışlar, maksimum dörder atla içinden çıkmış oluyoruz. Oralarda da risk almak istemedim.

 

İlk bankom Summer Pictures. Her yarışında biraz daha gelişen, Church Pictures’in yetenekli kızı Summer Pictures’in bu gruptan daha güçlü durumda olduğunu düşünüyorum. Yarış gidişinden bağımsız şekilde, gücüne güvenip tek yazıyorum.

 

Ilıca Beyi iki saniye farkla kazandığı grup ve ek olarak ilk yarış performansı çok zayıf taylarla koşacak. Normal şartlarda geçilmesi beklenemez. İkinci bankom Ilıca Beyi.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,4,2,6,5

2.Ayak: 9

3.Ayak: 1,2,3,4,6,5,7

4.Ayak: 1

5.Ayak: 1,5,4

6.Ayak: 4,7,1,2,3

 
Cengiz Gürbüz