• 23 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 4 hafta, 1 gün, 23 saat, 16 dakika, 59 saniye önce

Birkasım’ın 1200’de bu gruba kaybetme ihtimali yok.

 

Touch The Wolf son yarışından sonra kısa – orta mesafede en iyisi olduğunu net şekilde gösterdi. Sevmediği yumuşak sahada, yarış boyu dışarıyı dolanmasına rağmen kazanmasıyla artık ben yanına at yazmak için bir sebep göremiyorum. Kuru çimde ve daha idareli gideceği bu yarışta net bankom.

Yıldırımbey’in yarış görmesiyle bu sefer çok iyi koşacağı yönünde bir fikir var ama Yıldırımbey çabuk toparlayan bir at, son yarışında maksimum koştuğunu ve ondan ileri gidemeyeceğini düşünüyorum. Touch The Wolf için pistin normalleşmesi ve bu sefer dışarıyı dolanmak zorunda kalmayacak oluşu Yıldırımbey’in yarış görmesinden daha önemli.

 

Vıctorys Ours favorim olmakla birlikte tek yazacak kadar güvenmiyorum. Abbas Yolcu, Stallion Falcon’a takılmak yerine düzlüğü beklerse Vıctorys Ours’u zorlayacak gücü var. Oğlum Berat’ı da yazıp kapatıyorum.

 

Copperfield, performans olarak rakipsiz olduğu bu yarışı hiçbir şekilde kaybetmemeli.

 

Sırasıyla Şeker Hanım, Fırey Ates, Ceylinim ve Serabım dörtlüsü orijin ve idman performansı olarak beğendiğim taylar oldu, ayırmazsak sorun çıkacağını sanmıyorum.

 

Yağmurun Fısılısı kalitesi kadar gruplarınd a çok uygun denk gelmesiyle dört yarış geçilmedi, bugün biraz daha zor şartlar var, kazansa bile zorlanacaktır. Macadamia yine boş kalabilir gibi görünüyor ama tahmin ettiğim seviyeyi tam olarak bulamadığım atlardan bir tanesi,  ona da pek güvenemiyorum. Astana’nın çimi kötü değil, her piste uyum sağlayabilen ve mesafe de tutabilen, ilginç bir Country Reel yavrusu, dişine göre grupta iş yapabilir. Fanaa çimde olmadı ama kaba kumu biraz sentetiğe taşıyabilirse grup için çok yeterli performansa sahip, Laguna Lady son tercihim.

Bol şanslar..


1.Ayak: 2

2.Ayak: 9

3.Ayak: 7,3,2

4.Ayak: 6

5.Ayak: 9,3,4,7

6.Ayak: 9,1,2,5,7

7.Ayak: 5,1,7,4,11,9


Cengiz Gürbüz