• 23 Kasım Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 4 ay, 4 hafta, 1 gün, 21 saat, 13 dakika, 16 saniye önce

Günün dördüncü ayağında mesafenin üstün yetenekli dişileri bir araya geliyor. Kaliteli ve heyecan verici bir yarış olacak. Sezonun en üst düzey başlangıçlarından birine imza atan Guillotine, fizik ve sürat kalitesi itibarıyla kumda seri yapmaya aday bir tay olup spesifik mesafesinde yarışa ağırlığını koymaya yakındır. Çok iyi bir kum Şart-1’i ile başlayan Lady Mea, pedigri itibarıyla yatkın olmasına rağmen çimde bekleneni veremedi. Kumda başladığı kaliteyi devam ettirebilirse Guillotine’in en ciddi rakibi olmasını bekliyorum. İki tayı yeterli buldum.

Ser Canan için pek çok açıdan artık bahanesiz bir yarış. En iyi mesafesinde ve bulabileceği en kolay grupla koşuyor. Viraj bitimi hakim olup bu kez arka tarafa da direnebilmesi gerekir, bankomdur.

Invıncıble Knight, kaba kumda çim kolaylığında akabilen ve düzlük devamlılığı da üst düzey bir at. Kısa arası biraz kuşku yaratsa da yarışın objektif sonucu kendisinin zorlanmadan kazanmasıdır. Eksik koşması ihtimaline karşı veya cazipleştirmek isteyenler için rakip sıralamam İncitanesi, Burla, Alator ve Orura’dır.

Bol şanslar…

Not: Diyarbakır paylaşılmayacaktır.

 

1.Ayak: 8,3,11,9,10,2

2.Ayak: 5,7,12,2,1

3.Ayak: 4,5,3,11,1,6

4.Ayak: 6,3

5.Ayak: 1 (Ser Canan)

6.Ayak: 2,,1,3,5,8

 
Cengiz Gürbüz