• 23 Kasım Diyarbakır ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 3 hafta, 4 gün, 18 saat, 31 dakika, 36 saniye önce

Sonda 9 Gulsilan ekledim.


Arasım
performans kalitesi olarak grupta çok net göze çarpıyor. Özellikle son yarışıyla, grubun tecrübeli atlarına net hakim durumda.  Az koşmuş, çıkış yapabilecek tay da görünmüyor, kazanacağını düşünüyorum.

Bekleme atı olması beni biraz tedirgin etse de etkili bir kaçağın olmamasıyla ön gruba çok avans vermeyip düzlük ortalarında hakim olacağını düşünüyorum.

 

İkinci ayakta net bir kaçak yok. Harzemşahlı, First İs First gibi iyi start çıkışı yapan atlrın şansı artmış. Cazip bitmeye yakın bir yarış olduğunu düşünüyorum. Mümkün olduğunca çok at yazılmalı.

 

Zeus start çıkışı yapabilirse bir yerde Whıte Iron’ı bastırıp numarayı alacaktır, direnebileceği bir grupla koşuyor, favorim.  Viraj temposuyla fark yaratan Dark Boy düzlükte direnen bir atla karşılaştığı zaman kaybediyor. Zeus düzlüğe çok yıpranmış şekilde çıkarsa Dark Boy’un şansı var. Az atlı, daha düzgün yer tutabileceği bir yarış bulan Canberkhan son tercihim.

 

On bir yaşına gelmiş olmasına rağmen iki üç yarış görüp formunu bulan Veysibaba grubun uygunlaşması ve boş kalacak olmasıyla öncelikle yazılmalı. Orta mesafelerde düzlük performansı çok etkili olan Magma ve Doğu kumuna uyum sağlayan Yiğitefekaan daha sonra şans verdiğim isimler.

 

Balahatun bu seviyelerin her zaman favorisidir. Cananüç son koşusunda Peekay’ın temposunda dağıldı, bu sefer daha kolay kaçacak, mutlaka yazılmalı. Son yarışını yapabilirse Direjkızı ve güzel işlerle hazırlanan Spartan Honor ikilisini de yazalım yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 9,4,5,6,7,1,12,10

3.Ayak: 3,6,4

4.Ayak: 8,2,4

5.Ayak: 2,7,8,5

6.Ayak: 2,5,7,1,3,15,9


Cengiz Gürbüz