• 23 Kasım İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 5 ay, 2 gün, 17 saat, 11 dakika, 27 saniye önce

Sentetikte istikrar yakalayan Berkalp grubun mesafe kimliği en güçlü ismi, favorim. Ulubatur için mesafe uzun görünse de numarayı alma şansı var, üstün jokeyi; uygun grup, mesafe denkleminde birinci seçeneğin sonuç vermesini sağlayabilir. Selim’in tam binilmesi gerektiği gibi bindiği, son yarışıyla düzelmiş görünen Gümüşkesen sonraki tercihim.

 

İkinci ayak kurgunun belirleyici yarışı.

Bir önceki sentetik yarışında gelişim içinde görünen Coşku, orijin olarak çok eksik olduğu kaba kumda da yarışın içinde kalmayı başardı. Gelişen tecrübesiyle bence en iyi ve öncekilerden belirgin şekilde farklı bir yarış koşamsını bekliyorum.

The Last Legend’ın kardeşi Time To İnlove yarış hayatına beklenti ölçüsünde başlayamasa da son koşusundaki düzlük aksiyonu ilk yarışına göre belirgin ölçüde düzelmişti. Aprantisi iyi bir düzlük yarışı beklerse kesin etkili olacağını düşünüyorum.

Jokey faktörüyle bu kadar geride kalan Smart Girl’ün iki yarışlık performansı gelebilmek için yeterli, kesinlikle yazılmalıdır.

Üçü de inandığım isimler ve bence önde tutulan taylarla aralarında bariz bir fark yok. Beklediğim gelişimi biraz bile göstermeleri kazanmaları için yeterlidir.

 

İlk yarışında gösterdiği kalite, arasına rağmen yeterli görünen işleriyle Çakalınoğlu’nun kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,8,3

2.Ayak: 2,6,9

3.Ayak: 1,8,9,2,11,3,4,10,6,5

4.Ayak: 12,3,2,1,6,7,8,5

5.Ayak: 3 ( Çakalınoğlu )

6.Ayak: 10,5,4,1,8,13,9


Cengiz Gürbüz