• 23 Kasım İzmir ( Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 5 gün, 20 saat, 16 dakika, 43 saniye önce

Üçüncü ayak Mehmet Abi ekledim. Çıkan Muratefe yerine Tumbulefe yazıyorum.


İzmir’de riskli bir banko tercih ettim. Cazip ve denemeye açık bir program var, umaırm başarılı olabiliriz.

 

İlk ayakta Marlin Ekinoks, Gülüm Sultan, Lady Tuğçe gibi kumda süratli ve elit tay verebielcek annelerin yavruları var. Akgün Reis’in pedigrisi de Cuvee ve kalburüstü bir anneyle iş yapabilir gibi görünüyor.

Orijin, idman durumu ve biraz da hissi davranarak Lady Tuğçe’nin yavrusu Galyalılar’ı tek yazıyorum. Annesi Lady Tuğçe, kaba kumun sınıf kısraklarından Brıde Maid’in kızı. Bu sülalenin Lady Carina, Lady Tuğçe, Leone Oro gibi saf kısa mesafe kuma atları verdiğini görüyoruz. Bosporus destekli Lady Tuğçe’nin tayı Galyalılar’ın kum için harika bir orijini var. Cuvee, Yonaguska gibi aygırların yanında biraz çabukluk problemi yaşayabilir ama artık onu da yarış sonlarına doğru kalitesiyle kapatacağını umuyorum.

İşleri gayet düzgün görünüyor, sürekli bugün binecek çocuk çalıştırmış ki Şart-1 yarış için tayı tanımak her zaman avantajdır. Düzgün başlayabilmesi halinde kazanacağını düşünüyorum. Dış start çekmeleri de yarışa iddialı ve hazır durumda girip hedef yaptıklarını gösteriyor, bankom.

 

Tabela Artisemte – Hazardağı ikilsiyle kapalı görünüyor. Bu mesafede Hazardağı’nı ancak Artisemre yakalayabilir.

 

Sihirbaz herkes gibi benim de favorim. Buğdaycı ekürisi at koşmayı pek beceremese de kaliteli annelere sahip. Vıctory’nin bu erkek oğlu sezonun kalan kısmı için de dikkate değer. Halis de bence sadece tayın ismi için gelmemiştir. İkinci bankoya ihtiyaç duyanlar Sihirbaz’ı tercih edebilir.

Bir iki tane daha beğendiğim tay var, yeri olanlar Şart-1 cazibesini göz önüne alarak deneyebilir. 36 / 23 iş yapabilen, Astrakhan’ın iyi bir anneden verdiği Herkül iyi bir yarış yapacaktır. Lıa Lucretia, Paramparça ve Actıon Way daha sonra şans verdiğim taylar.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4

2.Ayak: 3,4,9,10,12,5,1,8

3.Ayak: 2,1,4,5,10,3

4.Ayak: 2,1,6

5.Ayak: 1,3

6.Ayak: 7,,5,1,11,6


Cengiz Gürbüz