• 23 Kasım İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 4 ay, 5 gün, 11 saat, 51 dakika, 1 saniye önce

İlk ayak Vikonya şablona eklenmiştir.


İzmir tekinde epey zorlandım arkadaşlar. Sırasıyla Baldağı, Big Dadaş ve Happy Abbey arasında gidip gelerek son tercihimi Happy Abbey’den yana kullanıyorum.

Rakipleriyle birlikte değerlendirecek olursak; favori  Power By Free’nin oturmuş bir yarış stili yok, Ateşi n Kızı ağır yapılı yavrular veriyor, Invıncıble Son biraz dengelemeye çalışmış ama ortaya taylık dönemi için beklentinin altında bir tay çıkmış, mesafe uzadıkça belki bir şeyler değişebilir. Tek Dadaş’ı ilk yarışında çok tutuyordum ama beklediğim tayı bulamadım, düzlüğe iyi yerde çıkmasına rağmen olduğu yerde zıplayıp durdu. İkinci yarış için değişecek bir hava ben göremedim, benzer bir yarış koşacağını düşünüyorum. Dzieleri Gogona yarışın tek süratli ismi ve bu açıdan tehlikeli bir tay. Üç yarış koşup hepsine sonlarda kesme eğilimi gösterdiği için üzülerek yazamadım. Ağır pistte biraz zorlanacağını düşünmem ve eli günlük ara diğer gerekçelerim.

Happy Abbey’e dönecek olursak, ikinci yarışı ilkine göre çok daha derli topluydu. Kısa mesafe için konuşacak olursak grubun en net sprintini yaptı. Bugün iç start avantajı da var, Barış bu tip atlara gayet iyi biniyor. Kazanacağını düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,4,8,3,7,2

2.Ayak: 5,10,3,7

3.Ayak: 7,4,2,9,3,1

4.Ayak: 1,7,3,2,5

5.Ayak: 9

6.Ayak: 4,7,3,8,10


Cengiz Gürbüz