• 23 Mart İzmir

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 8 saat, 26 dakika, 23 saniye önce

Boş koşuda Körebe ve Flash İs Back tutuyorum.

 

Sun Burn ve her ne kadar kazanarak dönse de North Valley eski durumlarında değiller, özellikle North Valley’i geçen sezonun altında buldum ki ilerleyen yaşı ve sorunlarıyla normaldir. Yine de elinden geleni yapıyor.

Young Bond bizi beşte bırakırken düzelmiş göründü, bir ara Ağva vs gibi atların seviyesine düşmüştü. Düzlükteki güçlü görüntüsüyle, sorunlu ve yaşlı rakipleri arasında çok şanslıdır. Günün Ganyanı için kimi deneyelim derseniz önerim Young Bond. Sonra Thats The Moment, henüz bu seviye yarışı olmasa da bugünkü gibi boş kalacağı zaman çekinilmesi gereken Wın Every Day ve hiç sevmediğim stiline rağmen Red Eye.

 

Kavacık Beyi’nin 1200 kaba kum için buralara kalmaması gereken bir pedigrisi var, düzelmiş göründüğü son yarışı ve mesafenin iyice kısalmasıyla yarışın ağır favorisidir. Misli kurmak için tek bırakabilirsiniz. Ben kıpırdayabilecek bir iki cazip tay gördüğüm için denemek istedim.

Kaderin Oğlu kısa kumda iyi taylar veren Tanui’nin oğlu, koştukça mutlaka gelişecektir, bugün en cazip haliyle denemeye değer. Lıon Heart’ın kızı Caro Mıa’nın anneden kısa kum için garanti bir pedigrisi var, 600/36 işiyle ilk yarışında iyi koşabilir. Areshan kaba kumda iyi bir tay, start yeri de çok güzel, Kavacık Beyi’ni zorlayabilir, dört at bende yeterli.

 

Boş kalabileceği her yarış Doğuhan bu grubun favorisidir. Bugün Sonkalelim virajda sıkıştıracak görünse de düzlüğü sermayeli şekilde önde göreceğini düşünüyorum, yakalanmaması yarışın en yüksek ihtimali. Kurtçabey ve Gökbakır ile yarış kapalı.

 

Ağapersen yakın bekleyerek de koşmaya başlayıp yarış gidişinden bağımsız şekilde etkili olmaya başladı. Kariyeri için bu önemli çünkü Joker tayları yaş aldıkça erken gelişim özelliklerinin avantajını kaybediyorlar. Metal Fırtınası’nın dibinde iki giderek kazanmaya çok yakındır.

Startta çok kalmazsa Karapanter’in Ağapersen’i sıkıştırabilecek tek at gibi görünüyor. Kocakaya’nın stiline de çok uygun bir tay.

 

Pakbey’in 1200’de bu gruba geçilmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum, kazanmalıdır. İkili için Moğaçhan denenebilir. Şu an yüzde 7 Agf’de, sıralısı yedi sekiz lira verir diye düşünüyorum, denemeye değer.

 

Aağaran düzgün çıkarsa kolay kolay kaybetmez gibi görünüyor, bu ara start problemli atlarla hiç anlaşamıyorum, Ahmin’e çıkmaz dedik çıktı, Maytanelly’e çıkar diye yazdık çıkmadı. O yüzden risk almak istemiyorum, sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,3,7,1,8,4

2.Ayak: 8,,7,11,2

3.Ayak: 3,1,4

4.Ayak: 1,4

5.Ayak: 6

6.Ayak: 7,5,8,3,2,9


Cengiz Gürbüz