• 23 Mayıs Ankara

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 3 hafta, 4 gün, 17 saat, 15 dakika, 57 saniye önce

Gazibatur ve Hoy Hooy’un beraber koştukları yarış birbirine çok yakındı, Gazibatur daha önde görünse de yarış içindeki ufak detaylara göre Hoy Hooy rakibini geçebilir. Torok’un tayı Mülteci mesafeye yatkın görüntüsüyle ilk ayağın şanslı olabilecek tek cazip ismi. Kumda gelmeyip çimde gelerek çok şaşırtan Zişanım, mesafe faktörüyle son tercihim.

 

Socrates’i çok tutuyorum. Marissa, Drıve Faster gibi gerçekten ağır favoriler olmasaydı Socrates’i tek yazacaktım ama bu programda risk almaya gerek yok, sadece misliler için önerebilirim. Pedigrisi, eşgali, geçen seneki kısa çim yarışları, Aksinya’nın favori çıktığı bu yarış için çok çok iyidir. Kapalısı için sıralamam şablonda.

 

Drıve Faster yine çok uygun gruba çıkıyor, yarışın net favorisidir. Rakip olabilir sadece Ankaralı tutuyorum. Son yarışında gereksiz yere çok erken yürüdü, beklese Drıve Faster’den o kadar fark yemeyeceğini düşünüyorum. Potansiyelini biliyoruz, gelişen nefesiyle iyi bir yarış yapabilir.

 

Pure Love’un mesafeye hiç uymayan bir pedigrisi var. Mihrişah’ın bugüne kadarki hiçbir yavrusu uzuncu olmadığı gibi bariz şekilde de eksiliyorlar. Kesinlikle tek yazılmamalıdır. Favorim Takarrof, son yarışı iyiydi, mesafede Pure Love kadar eksilmeyecektir, grup da çok uygun görünüyor. Emyr tepeden tırnağa bir uzun mesafe atı, son yarışını izleyenler bana hak verecektir. Tecrübesiz haline rağmen çok uygun grup yakalamış,  günün en cazip atıdır. Pure Love’u aslında hiç yazmamayı düşünüyordum ama olur da Ankaralı falan gelirse oyunu buradan kaybetmeyelim. Pedigrisinin çok altında kalsa da, mesafeye yatkın görüntüsüyle, Beneklikız’ın torunu Fırst Nıp son tercihim.

 

Marissa’nın orta mesafe kum performansı bu gruptan çok farklı. Bildenhan’ı falan geçebildiği, çok sevdiği Ankara kumunda bu gruba kaybetmemelidir, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,3,4,12

2.Ayak: 1,,4,2,7,8,12

3.Ayak: 5,3

4.Ayak: 4,1,8,2

5.Ayak: 1

6.Ayak: 4,1,3,5,2,6,12,9 


Cengiz Gürbüz